Frågestund - svar

Vilket är ditt drömresemål?

Jag är en sån tråkig typ som inte har något drömresmål... Jag skulle helst vilja åka till alla länder och upptäcka allt som finns att upptäcka men om jag måste välja just ett drömresmål skulle det nog vara till Maldiverna. Men jag skulle inte vilja vara där för länge med tanke på att det är en sån isolerad ö.

Skulle du vilja vara influencer på heltid?

Ja, är det konstigt? Jag älskar ju att skriva, spela in youtube video, redigera bilder och video. Det hade varit en dröm om jag kunde göra de och samtidigt kunna överleva på den inkomsten. Att vara kreativ är en sak som jag älskar och kommer alltid att göra det!

Hur många barn vill du ha? <3

Jag vill ha en stor familj så helst skulle jag vilja ha minst tre barn men sen har man ju ingen aning om man kan få barn. Men om jag har turen på min sida vill jag gärna ha tre barn och om jag inte har turen på min sida vill jag gärna adoptera. Att skaffa barn någon gång i framtiden är en dröm jag har, men som sagt i framtiden om många många år :)

Vad gör du på din fritid?

På min fritid brukar jag gymma jag har precis börjat utnyttja att man kan gå på pass. Det är så kul! Annars brukar jag blogga, fota, redigera bilder/video, lyssna på musik och poddar, umgås med min familj och Philip.

Vad är din dröm i livet?

Den här frågan är så stor för mig då jag har många drömmar. Men jag kan dela med mig utav några! Jag har en dröm att kunna jobba med sociala medier, jag skulle vilja göra de eftersom att jag älskar allt som har med de att göra. Att vara kreativ, skriva, fota, redigera och så vidare LOVE IT! Sen har jag en dröm att flytta hemifrån, gifta mig, skaffa barn och köpa en söt liten hund!

Dröm karriär?

Hmm om inte influencer så skulle det nog vara att jobba antingen med mode eller varför inte en mode tidning. Wow det hade varit så häftigt! Jobba på ett kontor med massa kreativa, positiva och glada människor som tillsammans ska skapa en tidning. Det hade varit ännu drömigare om det var i New York eller en annan cool stad.

Vart skulle du vilja bo om du fick välja helt fritt?

Jag skulle vilja bo i Spanien, LA, England typ i New York eller så skulle jag vilja bo i Sverige på sommaren och sen på vintern skulle jag vilja bo i ett varmt land. Jag blir ju så himla vinterdeppig så jag tror att det hade varit bra för mig!

#frågestund #svar #oliviamalm

Gillar

Kommentarer

filippaml
filippaml,
Tycker absolut inte att det är konstigt att du vill vara influencer på heltid utan känner igen mig i ALLT du skrev på den frågan faktsikt!! Vore verkligen en dröm att kunna leva på det och få göra det man brinner för varje dag! KRAM <3
nouw.com/filippaml
oliviamalm
oliviamalm ,
Haha skönt att höra, det känns som om folk skulle tycka att det var konstigt! Åh vi får kämpa tillsammans för att uppfylla den drömme, kram fina du <3
nouw.com/oliviamalm