Från Santorini till Göteborg!

Hej fina ni! Hur mår ni? Jag mår bättre nu, jag råkade få i mig mjölk igår när vi bilade ner till Göteborg och det slutade inte bra... Jag spydde i flera timmar och blev helt utslagen. Men nu är det mycket bättre! Kroppen återställde sig väldigt snabbt och nu är jag på banan igen! Tack och lov!

Hoppsan hejsan jag har klippt av mig håret!!

Som jag skrev så bilade jag och några vänner ner till Göteborg igår. Vi är här för att fira en vän som fyller år. Det ska bli så himla kul! Idag har vi mycket på schemat.

Vi bor på Upper House och herregud vad vackert det är! Jag har bott på Gothia Towers förut och det är också super fint men det här är på en annan nivå. Det är så himla lyxigt och magiskt att vi kan unna oss det här!

Om någon timme ska vi gå till deras spa och bara njuta, det är ganska tråkigt väder här idag. Det regnar och är mulet men vi hoppas att det spricker upp ikväll! Ikväll ska vi nämligen gå till Olssons vin och Port de soleil. Två av mina favorit ställen här i Göteborg!

Jag fick lyxen att ha ett eget rum och med tanke på att jag blev så dålig igår kanske det var lika bra. Att få sova i den här stora hotellsängen själv är underbart haha. Det är första gången som jag har ett helt hotellrum för mig själv.

Frukosten från imorse, den var så himla bra! Super bra service och dessutom otroligt gott. Allt kallt stod framme och sen fick man beställa det varma. Kunde inte få en bättre frukost!

Gillar

Kommentarer