Fullspäckat schema

Imorgon

Skola från klockan åtta till tolv, lyxigt värre! Efter skolan är det inte riktigt planerat än vad jag ska göra. Vi får se helt enkelt, jag tar det lite som det kommer. Men på kvällen har P match och jag ska försöka gå på den. Hoppas på att jag kan släppa med mig tjejerna så jag slipper stå själv ute i kylan hahah.

Lördag

Om jag hinner kanske jag ska på brunch, det kan bli väldigt tight så tror inte det men men. Sen vid tolv tiden ska jag åka och fixa mina naglar! Wihoo!! Nu kanske ni tänker "Men du har ju precis gjort de?!" och nej det var tre veckor sen. Inlägget jag skrev om rabattkoden om naglarna var schemalagt. Iallafall sen vid fem tiden ska jag hem till P och fira hans syster och syster son. Jag tror det kommer att vara massa folk där, vilket som kommer att bli super kul!

Söndag

På söndag ska jag göra något som jag hoppas att alla ni som är 18år och får göra ska göra. För jag ska nämligen rösta!! Jag har inte riktigt bestämt mig till 100% än men det har jag garanterat gjort tills på söndag! Snälla ni, rösta om ni kan och får! Varje röst räknas och det är super viktigt att ni gör det! Det tar max tio minuter av er dag. Tack :)

Gillar

Kommentarer