Fullt ös

Hej bästa ni! Hur mår ni? Vad ska ni göra idag? Jag mår helt okej min huvudvärk spökar fortfarande och jag vet inte vad jag ska göra för att få det att försvinna... Jag ska prova att dricka massvis med vatten, äta rätt och nyttigt och röra på mig mer. Kanske en promenad eller ett lugnt gympass. Jag vet inte, har ni något tips?

Idag ska jag själv bara ta det lugnt, efter gårdagen blev jag så trött. Herregud! Igår åkte jag och klippte till min lugg på morgonen. Jag blev så himla nöjd, wow vilken skillnad! Efter de satt jag på Espresso House och jobbade med bloggen. Helt ärligt så var dt inte alls så trevligt att sitta där. Det var skumma människor, luktade äckligt, en kille försökte sno min mobil och en fågel som satt i taket bajsade på mig. Ja men ni hör ju, det var så mycket saker som hände där. Men jag satt kvar och gjorde de jag skulle göra! Åkte hem, tvättade mina fågelbajs kläder, åt lunch och sen in till stan igen.

Jag träffade Carolina på en fika, så så så mysigt! Vi satt på Kaferang i city och pratade i någon timme. Efter de, j det tar inte slut här! Efter de åkte jag och mötte P för att åka och fira hans syster son. Så det vart en släktträff där på kvällen. Så mysigt och han blev så himla glad för presenterna. Wiihoo jag lyckades hahah! När vi var klara där åkte P och jag hem till mig. Så med andra ord det var fullt ös och nu är jag helt slut. Senare idag ska jag vara hundvakt men annars blir det bara massa mys.

  • ALLMÄNT

Gillar

Kommentarer

lisaoberg
lisaoberg,
åh hoppas huvudvärken lättar 😟(
nouw.com/lisaoberg
sofiahaag
sofiahaag,
Hoppas du får en härlig helg!!
nouw.com/sofiahaag