Fullt ös

Hej bästa ni! Hur mår ni? Vad ska ni göra idag? Jag mår helt okej min huvudvärk spökar fortfarande och jag vet inte vad jag ska göra för att få det att försvinna... Jag ska prova att dricka massvis med vatten, äta rätt och nyttigt och röra på mig mer. Kanske en promenad eller ett lugnt gympass. Jag vet inte, har ni något tips?

Idag ska jag själv bara ta det lugnt, efter gårdagen blev jag så trött. Herregud! Igår åkte jag och klippte till min lugg på morgonen. Jag blev så himla nöjd, wow vilken skillnad! Efter de satt jag på Espresso House och jobbade med bloggen. Helt ärligt så var dt inte alls så trevligt att sitta där. Det var skumma människor, luktade äckligt, en kille försökte sno min mobil och en fågel som satt i taket bajsade på mig. Ja men ni hör ju, det var så mycket saker som hände där. Men jag satt kvar och gjorde de jag skulle göra! Åkte hem, tvättade mina fågelbajs kläder, åt lunch och sen in till stan igen.

Jag träffade Carolina på en fika, så så så mysigt! Vi satt på Kaferang i city och pratade i någon timme. Efter de, j det tar inte slut här! Efter de åkte jag och mötte P för att åka och fira hans syster son. Så det vart en släktträff där på kvällen. Så mysigt och han blev så himla glad för presenterna. Wiihoo jag lyckades hahah! När vi var klara där åkte P och jag hem till mig. Så med andra ord det var fullt ös och nu är jag helt slut. Senare idag ska jag vara hundvakt men annars blir det bara massa mys.

Gillar

Kommentarer

fiaberggren
fiaberggren,
Jag lider med dig, huvudvärk är hemskt! Jag har haft migrän i flera år, med synbortfall och att ansiktet domnar bort. Men jag har lärt mig att så fort jag vaknar och känner av något liknande till huvudvärk så tar jag en resorb (eller någon annan vätskeersättning)! Det har förhindrat massvis med migränanfall. Är huvudvärken redan igång så kombinerar jag det med en treo eller alvedon. Man får nog testa sig fram lite. Men hoppas det löser sig och att du får bukt på det!
nouw.com/fiaberggren
Hannagrinvald
Hannagrinvald,
Hoppas verkligen att huvudvärken blir bättre snart!🤍
nouw.com/hannagrinvald
Patriciaespe
Patriciaespe,
men stackars dig! migrän är något av det värsta.. brukar ta vätskeerättning, en ipren + en alvedon så bruar det försvinna rätt fort! kram på dig
nouw.com/patriciaespe
Angerts
Angerts,
Haha men va? fåglar och allt möjligt! Usch vilken dag. Jag har tycärr inga tips kring huvudvärken.. 😕 Har du googlat på "alternativa" varianter? vet att en kompis botat en del grejer med gröna växter, C-vitamin och vad det nu är 😁👍🏼
nouw.com/angerts
Sophiehelena
Sophiehelena,
Vad säger läkare om huvudvärken? Kan de vara stress eller press? ❤️ Haha men gud vilken skit vistelse du hade 😅
nouw.com/sophiehelena
charlottahagg
charlottahagg,
Sååå fin!! <3
nouw.com/charlottahagg
celinelundqvists
celinelundqvists,
Hoppas huvudvärken försvinner snart!
nouw.com/celinelundqvists
feliciatingberg
feliciatingberg,
Hoppas du mår bättre snart <3
nouw.com/feliciatingberg
lisaoberg
lisaoberg,
åh hoppas huvudvärken lättar 😟(
nouw.com/lisaoberg
sofiahaag
sofiahaag,
Hoppas du får en härlig helg!!
nouw.com/sofiahaag