Fullt ös medvetslös

Herregud vilken helg! Jag och L flyttade allt ifrån min lägenhet hem till honom. Det gick superbra och smidigt men det var tungt. Träningsvärken i mina armar kommer nog att sitta i ett bra tag. Jag är så tacksam över att vi hade så bra samarbete och löste allt själva. Vi är numera sambos och det känns så bra!

Vi åkte till Cirkel K och hyrde en lastbil, sen var det bara dags att sätta igång. Jag lämnade kvar lite saker som jag ska hämta senare i samband med att jag städar. Min hyresgäst flyttar in om två veckor och då måste allt vara klart!

Min kaffemaskin och tekokare passade in som handen i handsken! Efter allt fix och att försöka få någorlunda i ordning så var det dags för parmiddag. I år firade vi valborg med middag och en utgång. Vi hade superkul och kom hem i tid, vilket som passar oss perfekt.

På söndagen gick vi på lägenhetsvisning och här är min outfit. En basic och skön outfit för att springa och titta på lägenheter. Jag gjorde content för mitt samarbete med Deichmann.

Vi båda två fastnade verkligen för en lägenhet som var så fin. Efter de åkte vi till Reload och köpte lunch, asså finns det något godare än en fräsch sallad?

Jeans från Zara, skor Nike och blazer Zara.

Jag har fått sjuka cravings på sallad och fetaost. Det är ju för gott, mums mums mums!

Gillar