Hej turkiet

Resan till Turkiet började redan vid klockan två inatt och jag hade knappt hunnit somna innan jag skulle upp igen. Vi åkte till Arlanda vid klockan tre och sen var karusellen igång. Flygresan hit gick super bra, det var lite läskigt för att det var så turbulens men det gick bra.

Det gick fortare än vad jag hade tänkt mig, jag satt och spelade 2048 på mobilen hela resan hahah. Jag hade absolut ingenting att göra så det fick bli min sysselsättning i några timmar.

Allt flöt på bra, vi fick våra väskor snabbt och det var inge strul. Men sen när vi skulle ta vår taxi till hotellet började det jobbiga... Han körde så otroligt långsamt och dåligt så det tog oss två timmar om inte mer att komma till hotellet. Jag var så trött så jag somnade till i bilen men kunde inte somna ordentligt. Jag tror att jag har varit vaken i snart 40 timmar, utan att skoja. Dåligt med mat har det också varit. Jag åt en macka på Arlanda inatt och sen två små korvar på planet... I'm starving!

När vi väl kom fram var inte vårt rum färdigt så vi var tvungna att vänta utanför. Hur dåligt? Jag tycker att det ska vara städat och redo när gästerna kommer. Men iallafall titta hur fint mitt rum är, eller ska jag kalla det lägenhet? Jag har en hall, badrum, kök, balkong, en enorm säng, matbord och en fantastisk utsikt.

Jag bor ensam i min lägenhet men mina föräldrar bor dörr i dörr och deras rum ser exakt likadant ut, förutom att mitt är en aning större.

Om jag fick inreda lite själv här skulle de lätt kunna vara min egna lägenhet haha. Älskar duschen den är så fin och fräsch! Regnduschen är ju pluspoäng.

Här är utsikten från min lägenhet, hur fantastisk är den inte??

Gillar

Kommentarer

isabelw
isabelw,
Ser verkligen superhärligt ut!
nouw.com/isabelw
oliviamalm
oliviamalm ,
Det är underbart 😊
nouw.com/oliviamalm