Hejdå januari

Att hela januari på 2020 redan är över är ju sjukt, tiden går så himla fort! Såhär mycket som jag har gjort den här månaden har jag nog inte gjort på hur länge som helst! Jag tänkte sammanfatta den här månaden lite och se hur jag har mått, vad jag har gjort och så vidare!

Jag tränade fast än jag fortfarande hade luftvägsinfektion... Hehe kanske inte sådär jättebra men jag vill så gärna komma igång igen och jag har ju inget tålamod! Jag och Jennifer gick på Mamma Mia the party musikal med middag och uppträdande en hel kväll. Det var så bra och så kul att få gå med henne <3

Jag, Philip och hans familj åkte till Sälen för att fira hans pappa som fyllde 50 år. Det var så himla kul där, vi åt mat, åkte skidor, umgicks med familj och vänner, spelade spel, bastade och bara hade det så bra. Det var första gången för mig att åka på skidsemester och kanske inte sista!

Det har varit bio mys och en himla massa mat! På senaste tiden nu i januari har jag försökt att inte äta så mycket socker och tänka på vad jag stoppar i mig. Gjort allt i min makt för att försöka bli frisk.

En hel del spegelselfies har det varit och väldigt mycket shopping. Jag har unnat mig själv en hel del! Det borde ni alla göra! Stort som litet, mar mår bra av de :)

Jag gick på en till musikal eller ja som jag och mamma kallade det, show! Det var så himla roligt och jag tycker fortfarande att ni som inte sett Hybris måste gå och se den! Sen har jag varit hemma och varit sjuk, eller ja sjuk har jag varit i någon månad men nu har jag börjat lyssna på min kropp! Åkt en sväng med Cornelia till både Ikea och på hockey match.

Jag har både lagat mat och bakat, bakningen lägger jag på hyllan ett tag men matlagningen kommer jag att fortsätta med! Varje måndag är det jag som står för middagen. Vad kommer här näst?

Ytligare lite mer shopping och typ min enda bild på mig själv som jag inte tagit i en spegel :) Tack januari för allt som du gett mig. Jag känner mig glad, tacksam, positiv och det ska bli spännande att se vad februari har att erbjuda. Under januari har jag varit arg, kär, ledsen, besviken, glad och känt precis alla känslor som i en berg-och dahlbana, jag har känt mig levande! Den här månaden har jag fokuserat väldigt mycket på mig själv och det är jag stolt över eftersom att jag haft svårt med det tidigare. Jag har träffat familj, Philip och vänner. Vänner gamla som nya! Jag har lyssnat på min kropp, vad den behöver, hur den mår och tränat på ett bra sätt trots att jag fortfarande är sjuk.

Gillar