Helg doppet i sjön

Hej underbara ni! Hoppas att ni har haft en super bra vecka och en bra helg. Det har jag och jag mår så otroligt bra just nu. Det känns som om det är mycket roligt på gång och jag har väldigt mycket att se fram emot.

Idag gick jag och min mamma ner till sjön för att ta vårt helgdopp som vi gör varje helg. Det är så himla mysigt och det är en underbar utmaning. Jag kan inte förstå att vi har börjat att bada och att vi ska försöka göra det året om. För mig känns det galet då vi knappt har badat i Sverige på somrarna.

Men som sagt så är det en magisk känsla, en så rolig sak och jag tycker att alla ska testa. Vem vet ni kanske också fastnar för det och helg badar varje helg precis som mig. Gillar ni att bada?

Idag var det sju grader i vattnet och det sjunker ungefär en grad varje vecka. Det var iskallt men så uppfriskande, det vart en helt annan känsla nu också när det var lite snö som hade lagt sig på bryggan. Underbar första advent!

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,

Gud det där känns SÅ GALET!! Men säkert uppfriskande 😉

nouw.com/isabylund
agnesmathilda
agnesmathilda,

Men åh! Det låter ju så härligt, tills jag inser att jag är världens kanske mest frusna människa och en riktig badkruka även på sommaren, haha... Men det är ju säkert en vanesak! Väldigt imponerande oavsett dock!

nouw.com/agnesmathilda
seagullcrying
seagullcrying,

Ser ju helt fantastiskt ut ju, hade velat bada nu också men har så problem med mina leder så hade la inte kunnat röra på mig på en vecka haha

nouw.com/seagullcrying
lifeofkile
lifeofkile,
Men va söt bild!!
nouw.com/lifeofkile
malinelf
malinelf,
Gud så härligt! så uppfriskande efteråt!
nouw.com/malinelf
sofiahaag
sofiahaag,

Men wow!!! Det där skulle jag aldrig klara av haha jag tycker det är kallt att bada till och med på sommaren! 😅

nouw.com/sofiahaag
Desireekujala
Desireekujala,

Så himla bra gjort alltså 😃 kan tänka mig att det är uppfriskande! <3

nouw.com/desireekujala
celinelundqvists
celinelundqvists,

Du är ju helt galen alltså! Haha!

nouw.com/celinelundqvists
ebbabrage
ebbabrage,

GALET men sjukt imponerande 💕

nouw.com/ebbabrage
amaliev
amaliev,

Dere er så tøffe! Er helt sikkert helt sykt forfriskende, hadde gjort det jeg også hadde jeg ikke vært en fryse pinne, bader så vidt på sommeren 😋 😁

nouw.com/amaliev