Helg i bilder

LÖRDAG:

Dagen började med att jag och P åt hamburgare till frukost. Vi provade en ny ost och nya bröd, osten var ganska stark och luktade så äckligt. Hahah det var så illa att vi funderade på att ta bort de. Brödet var sådär, vi har ätit godare. Men det blev en lyxig frulle.

Efter frukost / lunchen vad nu ska kalla det satte vi oss i bilen och åkte en roadtrip. Vi åkte till ett kalkbrott som låg trettio minuter från P. Ingen av oss hade varit där förut så det var spännande! Det var såå fint!! Vattnet var kristallklart, solen sken och det var bara vackert. Vi kommer absolut åka dit flera gånger!

När vi hade badat i en timme åkte vi hemåt men innan vi var hemma svängde vi förbi något som heter Tungelsta rocken. Det är som en konsert där några uppträder och en av de var P´s farbror. Det var så kul att se! Det var galet bra stämning och sjukt mycket folk. Jag trodde inte att det skulle vara så mycket som det faktiskt var.

Till middag blev det kebab, oj så nyttig man känner sig när man tänker efter vad vi åt... Men men vi lekte med barnen som var hemma när vi kom hem, vi körde kurragömma, hoppade studsmatta och bara umgicks. Sen åkte jag och P till gymmet lite spontant.

Jag sprang som en galning och P körde lite styrka. Det känns att det var ett tag sen jag sprang, allt bara hängde och slängde, det lät som om bandet skulle gå sönder hahah.

SÖNDAG:

Det vart en mysig start på sista dagen på helgen. Vi vaknade vid tio, somnade om till tolv hehe. Sen åt vi spagetti och köttfärsås till lunch. P skjutsade hem mig och sen åkte han på match.

Hemma hos mig mötte jag upp min bror Oliver. Vi gjorde oss i ordning och sen åkte vi in till stan.

Vi åt brunch på Josefinas, ingen av oss hade varit där förut. Det var super fint där men det var dåligt väder så det var kallt och lite folk. Men om det hade varit fint väder hade det varit 10/10. Hallå de hade till och med palmer!

Maten var god men vi har varit på bättre ställen. Bortsätt från att det var kallt och lite folk så hade vi det jättetrevligt! Något jag uppskattar är kvalitetstid med nära och kära!

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Du ser ut att haft en helt underbar helg! Mycket godheter kram
nouw.com/emmamehrali
oliviamalm
oliviamalm ,
Det har jag! Hahah ja en del godheter, får äta bättre i veckan. Kram <3
nouw.com/oliviamalm
matildardn
matildardn,
Låter som en bra helg! <3
nouw.com/matildardn
oliviamalm
oliviamalm ,
Jag har haft en super bra helg, hoppas att din har varit minst lika bra 😊
nouw.com/oliviamalm
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Åh vad mysig helg,hoppas du får en toppen vecka! kram <3
nouw.com/sarahlinnsliv
oliviamalm
oliviamalm ,
Tack detsamma fina du <3
nouw.com/oliviamalm
rfinstrom,
Så mysigt! Hur ofta brukar du träna och vad kör du på gymmet? 😊 Kramar <3
nouw.com/rfinstrom
oliviamalm
oliviamalm ,
Det varierar ganska mycket faktiskt.Ibland tränar jag flera gånger i veckan och ibland ingenting. Jag kör allt från axlar till ben, jag gillar att variera när träningen Kram 😊
nouw.com/oliviamalm