Helg i bilder

LÖRDAG

Jag började min helg med att åka in till stan vid ett tiden för att fixa mina naglar. Den här gången blev det matta gröna and I love them! Wow vad snygga det blev! Jag tror jag kommer att ha matta nästa gång också. Btw glöm inte rabattkoden "Olivia30" som ger er 30% rabatt när ni fixar era naglar hos Freya. Ni hittar henne på Instaram @ naglrahosfreya.

När jag jag var klar inne i stan åkte jag hem. Jag åt middag, duschade, sminkade mig och så sen var det dags att åka igen och då åkte jag hem till Philip.

Där var det fullt ös medvetslös, huset var fullt med folk! Hans syster och syster son fyller år så det var släktträff för att fira de två. Det var super trevligt och roligt att få umgås med alla.

Det var så mycket fika så det både räckte och blev över! Me like :)

SÖNDAG

P och jag åt lunch direkt när vi vaknade, det blev kyckling och pesto pasta. Så gott! Efter de gjorde jag mig i ordning och sen bar det av mot röstlokalen för att rösta. Det var första gången för oss så det var ganska spännande. Jag är lite nervös över att se vad resultatet kommer att bli...

Efter röstningen blev det bio, vi såg Superhjältarna 2" och den var helt okej. Jag tycker att första filmen var bättre men jag vet inte om det är för att det var för 10 år sen eller om det var för att den var bättre haha. Jag har haft en super bra helg men den har som vanligt gått för fort och jag skulle vilja ha en eller två dagar mer ledigt.

Gillar