Helg i bilder

LÖRDAG:

Jag började min lördag med att bli väckt av en liten liten skitunge som skrek, sprang som en galning och lekte utanför sovrummet. Jag somnade tidigast vid ett tiden och vaknade vid sju... Jag försökte somna om men det gick inte, så ja jag var ganska trött! En kopp kaffe och en lunch satt ganska bra när jag väl hade tagit mig ur sängen klockan tio.

Efter jag hade ätit lunch och gjort mig i ordning gick jag mot tåget och åkte mot stan. Jag, O och S mötes upp och sen gick vi tillsammans till Griffins. Det var 8 års kalas där, vi firade att restaurangen fyllde 8 år, inte en unge som fyllde 8 hahah.

Det var cirkus tema på eventet och det märkte vi ganska snabbt. När vi var påväg dit såg vi att det brann på gatan utanför entrén. Men vet ni vad?! Det var en clown som jonglerade med brinnande käglor och där inne var det dekorerat med massa färgglada ballonger, serpentiner och massa roliga spel. Vi hade det super trevligt och det var underbart att få lite kvalitetstid med O och S.

På vägen hem från Griffins stannade jag på Salt och jag fick med mig en vinterjacka hem. Jag har tittat på den ett tag och jag är kär. Asså den är så snygg, varm och skön!! Den är äntligen min hihi.

När jag kom hem låg det ett paket på min säng och det var skal från Holdit. Hur fin är inte den rosa färgen? Och det bästa av allt är att jag har matchande naglar, goals!! Vid fem tiden kom P hem till mig och vi åkte direkt till thaien för att köpa pad thai. Det var så längesen Vi åt de. Gott var bara förnamnet.

SÖNDAG:

Jag vaknade vid 11 tiden och åt min frukost i sängen. Det absoluta bästa med helger! Sen provade jag att göra min egna läppskrubb utav babyolja och socker. Det blev faktiskt väldigt bra!

När läpparna var skrubbade och fina satte jag mig och gjorde mig i ordning. När jag var klar med det var det dags för lunch och då åt jag resterna från i lördags. Padthai!!!

Vid tre tiden när jag var klar med allt packade jag en väska och började åka mot Philip. Han hade ingen aning om att jag var påväg hem till honom. Så det blev en liten överraskning. Vi chillade hemma och åkte ner en sväng till gymmet.

Gillar