Helg i bilder

LÖRDAG

Jag och Philip åkte in till stan vid ett tiden, vi gick in på Carling och Zara. P hittade en skit snygg teddyjacka och jag hittade som vanligt absolut ingenting...

Till lunch åt vi på Vau De Ville som jag verkligen måste rekommendera till er som aldrig varit där! Jag hade egentligen velat att det skulle vara sommar, blå himmel, sol och varmt så man hade kunnat sitta på deras uteservering. Då hade det varit 5/5. Deras köttbullar var hur goda som helst! När vi kom hem råkade vi ta en powernap på två timmar. Snacka om att man var borta när man vaknade. Hahah asså det var som om jag hade blivit överkörd av ett tåg.

För att pigan till igen åkte vi till gymmet och jäklar vilket pass det blev. Jag körde min favorit vilket som är ben och rumpa och P körde ett konditionspass. Direkt efter gymmet åkte vi till ICA och köpte godis, hahah ja jag vet det låter ju som värsta fitnes paret eller inte. Vi spelade kort, tittade på film och åt lite lördagsmys.

SÖNDAG

För att starta dagen åt vi en stor frukost och sen gick vi på en promenad. Det var så himla kallt ute så jag hade på mig två par byxor, fem tröjor plus mössa och vantar. Kylan gick igenom ändå...

Efter promenaden åkte vi till thaien och köpte mat. Vi åt den i dojon och direkt efter vi hade ätit körde vi ett boxningspass. Jag har verkligen börjat gilla att boxas och brottas, det är så roligt! Efter sånna pass är jag så himla glad, jag kan typ inte sluta le :)

Som avslut på helgen åkte vi hem till P´s storasyster och hennes sambo för middag och spelkväll. Vi var där i fem timmar och det kändes som fem minuter. Det var så himla trevligt och mysigt att vara där. Bra avslut på en bra helg :)

Gillar

Kommentarer