Helg i bilder

LÖRDAG

Som jag skrev i min veckans schema inlägg så hade jag absolut inga planer för lördag och så vart de. Jag och P chillade precis hela dagen. Det var så skönt men tillslut kände man sig lite rastlös... Vi åt lunch på en resturang i närheten där jag bor och vi hade aldrig ätit där förut. Det var faktiskt gott! Sen åkte vi hem till P och till middag blev det OnlinePizza heheh...

Efter middagen la vi oss i soffan och tittade på sport. Jag tittade på hockey och P på fotboll. Vi spenderade hela kvällen där.

SÖNDAG

Vi satte klockan på nio och redan vid klockan elva var vi i ett köpcentrum, ovanligt för att vara oss. Jag lämnade P i bilen och sprang och köpte en julklapp till honom. Det kändes väldigt risky att ha med honom!

Sen åkte vi till mig och mötte upp mina föräldrar och därifrån åkte vi tillsammans till min bror. Han fyllde 25 år och vi skulle äta lunch där. Vilket vi gjorde, det blev hämtmat. Jag och mamma åt thai, P och O åt Phils Burger. När jag och mamma gick för att hämta maten var vi bara tvungna att gå in på en butik. Ingen av oss hade varit där förut men gud vad mysig den var! Det fanns allt mellan himmel och jord! Synd bara att jag inte minns vad den heter....

Efter vi hade ätit lunch tog vi en fika, snackade skit och bara umgicks. Vid klockan fyra åkte vi till Gröna Lund för att möta upp P’s familj. Där åt vi julbord på Tyrol. Jag har aldrig varit där förut så det var kul. Det var super mysigt och god mat!

Gillar

Kommentarer