Helg i bilder

LÖRDAG:

Jag och P började helgen med att han hade klipptid vid klockan 11, så jag följde med honom in till stan och satt där med honom tills att han blev klar. Sen skjutsade han mig till Drottninggatan och jag mötte upp min mamma. Vi käkade lunch på Reloaded. De hade bytt sitt koncept där och det var inte alls som förut, tråkigt! Maten smakade inte likadant och det var inte alls samma känsla typ. Nästa gång ska jag prova något annat och se om de är bättre :)

Efter lunchen var det dags för shopping. Som ni vet så säljer jag massa kläder på Shpock men även nu har jag en instagram där jag säljer mina kläder. @ Oliviasklader heter den, in och följ! Men så jag har rensat hela min garderob och den är nästintill tom så jag kände att det var dags att fylla på lite. Jag fick med mig två skjortor och två polo tröjor hem! Sällan jag hittar något faktiskt...

Vid klockan fyra var det dags att åka och kolla på P´s fotbollsmatch. Det var ett tag sen så det var roligt men kallt. Jag hade på mig för lite kläder men som tur var hade hans föräldrar med sig en filt som jag fick låna. Efter matchen åkte vi hem till honom, åt middag och sen kollade vi på film.

SÖNDAG:

Klockan ringde redan vid nio men vi sov vidare till klockan elva, det var så svårt att gå upp... Men när vi väl kom upp gjorde jag mig i ordning och sen var det dags för frukost.

Till frukost åt vi pannkakor och vi provade att ha banan till. Det har jag aldrig provat och det var så gott, det gjorde pannkakan mer mättande! Recommend recommend! När vi hade ätit upp frukosten chillade hemma lite och sen skjutsade P mig till tåget.

Det var nämligen dags för ett gympass. Den här gången provade jag att gå på yoga energy pass och det var bra. Jag hade ingenting att förvänta mig men jag förstod inte riktigt hypen kring de passen. Det är nog friskis och Svettis populäraste pass vilket jag inte kan förstår, jag har gått på bättre :)

Btw har ni provat nya Celsiusen? Vad tycker ni?

Gillar

Kommentarer