Helg i bilder

LÖRDAG

Hela min lördag gick åt till att jag och P´s familj åkte till Nyköping för att kolla på när P hade premiär med fotbollen. Det blev en liten mysig roadtrip med andra ord. På kvällen när vi kom hem beställde vi mat och sen var vi bara hemma. Det tar väldigt mycket på krafterna att sitta ute och titta på fotboll, haha det blev en nap innan middagen och självklart åkte jag på en förkylning... Så typiskt!

SÖNDAG

Igår var det min och P´s dag så vi lyxade till det med att äta på Kaferang, vilket ni vet eftersom att jag gjorde ett inlägg om det igår. Åh mitt favorit cafe, så mysigt! Efter Kaferang gick vi in i en butik på samma gata och kollade lite. De hade super snygga jeans men om jag förstod det rätt var det bara herr kläder tyvärr.

I två års tid har jag sålt kläder och massa andra saker på Shpock men vet ni vad? Nu i helgen fick jag nog så jag skänkte allt, jag kände att de inte skulle bli sålt och då finns det ingen anledning till varför de ska ligga i flyttkartonger hemma hos mig. Jag fick ihop sju kassar med kläder, fattar ni hur mycket det är? Det är sjuk mycket kläder!! Efter min rensning åkte jag hem till Linnea och vi hade myskväll men morötter och dipp. Vi pratade skit och bara chillade, älskar sånna kvällar! Nu är helgen över och nu har jag påsklov, jag ska sova, träna och försöka bli av med min förkylning. Har ni lov? Vad ska ni göra? 

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
så fina bilder, och så mysig beskrivning. Hoppas ditt lov blir kanon, krya på dig<3
nouw.com/fridaochtove
oliviamalm
oliviamalm ,
Tack, hoppas att jag kan bli frisk så snabbt som möjligt 😊
nouw.com/oliviamalm