Helg i bilder

Lördag:

Helgen började med att jag och Philip åkte till Märsta vid redan klockan 11 på morgonen. Vi skulle hämta en möbel till hans familj som de hade beställt. För er som inte vet så tar det en timme och tio minuter för oss att åka till Märsta. Vi spenderade hela morgonen i bilen...

Vid två tiden när jag och P var påväg hem släppte han av mig hemma hos mig. Jag lämnade bara min väska och drack lite vatten och sen var det dags igen. Jag och mina föräldrar satte oss i bilen och åkte mot min bror och Emelie.

Här var lördagens outfit och jag måste få säga att det var så snyggt och bekvämt! Love it :)

När vi hade hämtat upp Oliver åkte vi vidare till våra kusiner. Det var en liten släktträff där och det var så mysigt! Det var ett tag sen vi sågs och jag njuter av varje sekund. Jag älskar att umgås med familjen, bästa som finns! De bjöd på marängtårta, kakor, kaffe, fruktsallad, glass och en himla massa saker. MUMS!!! Hehe jag åt typ tre tallrikar.

På lördagen var det kaos i trafiken här i Stockholm så alla vägar var avstängda på grund av en olycka. Jag och mamma hoppade av i farten och tåg bussen hem istället. Det var smidigt och vi var hemma på fem minuter.

Jag hade inte ätit mat på hela dagen, förutom fikat i bilen till Märsta och fikat hos kusinerna så vi beställde hämtmat. Pappa åkte förbi thaien på vägen hem för att hämta maten, vilken lyx! Jag och mamma satt på balkongen och åt middagen. Det är något jag gillar, de är så mysigt.

Senare på kvällen packade jag en väska, bytte om och satte mig på bussen. Jag och P åkte hem till några vänner och tittade på en fotbollsmatch. I know jag tittade på fotboll, de är stort! Hahah skämt o sido det var faktiskt ganska kul!

Söndag:

Söndagen började också tidigt, jag och P åkte till Farsta redan vid tolv och shoppade. Jag behövde köpa flipflops och han kostymbyxor. Jag hittade vad jag behövde men inte han tyvärr. Vi fick beställa byxorna istället, de är mycket smidigare och sen är det roligt att få hem packet :)

Det här är en liten "butik" /"stånd" i Farsta centrum som säljer choklad, nötter och en massa gott. Jag har aldrig handlat där men vill göra det någon gång. Jag är bara rädd att jag köper allt de äger och har hahah.

Känns som om allt händer på vägen hem men men på vägen hem slog jag in mammas morsdag present och la den på hennes säng. Jag gav henne en Mockberg klocka i svart och Rosé. Den var otroligt fin om jag får säga det själv.

Mellis/lunch åt vi på vägen hahah hem till P, det fick bli donken drive in. Kanske inte lika gott som Max men gott var det :) Jag tvättade av bilen lite också på en mack bredvid. Bilen var full med pollen och frågelbajs, najs!

När vi hade varit hemma hos P ett tag var det dags igen att åka. Gud vad mycket vi har suttit i bilen den här helgen.... Men vi åkte ner till Nynäshamn och åt middag på en båt som hette Freja. Det var otroligt fint där vid vattnet men det blåste enormt mycket så vi fick sätta oss inomhus efter ett tag.

Titta vad vackert det var!!!

Alla i sälskapet tog en plankstek och det var gott men man fick ganska lite mat. Vi fick vänta ett bra tag också så det kändes inte så skoj. Men men man ska inte klaga!

Vi avslutade helgen med att åka till gymmet och brände av ett magpass, ja jag har grov träningsvärk idag! Jag brukar aldrig få träningsvärk i magen men nu fick jag de, bra kämpat P som var min PT :) När vi kom hem gjorde vi fruktsallad och tittade på New Girl.

Gillar