Helgen i bilder

Fredags:

Min fredag började som vanligt klockan åtta på morgonen med fotografisk bild, vilket som är kul men jobbigt att det är så tidigt på morgonen... Vi har tre lektioner på fredagar och de är foto, naturkunskap och idrott men i fredags dök inte idrottsläraren upp så vi slutade redan klockan elva. Det var galet skönt! Jag åkte direkt hem och satte mig på balkongen och satt där i flera timmar. Det var sol och himlen var blå så jag passade på att äta lunch där och bara njöt.

Vid sex tiden åkte jag och träffade några vänner för att äta middag på en thairestaurang sen tittade vi på Philips match. Det var premiär och det var det även de för min del. Jag har nog bara tittat på en fotbollsmatch innan jag såg denna. Det var faktiskt roligt och tro det eller ej men hela skolan var där. Galet kul!

Lördags:

Jag började dagen med att åka till gymmet där jag gick på bandet. Tror det blev tre kilometer som jag gick och det var så skönt! Jag ska börja komma igång med träningen igen, känns att de behövs. Inte för att det var jobbigt utan för att kläderna inte passar längre hehe... P hade ställt sin bil hos mig så när han kom tillbaka hem från jobbet hade jag skrivit en liten lapp till honom, så romantisk som jag är :)

Senare på kvällen träffade jag P och vi åkte och bowlade. Vi firade fyra månader tillsammans! Tyvärr så vann ju han så jag måste få en revansch! Men det var jättekul och det var första men inte sista gången vi bowlade tillsammans,

Jag är typ tacksam över att det är så himla mycket festivaler i USA innan jag och P ska på Summerburst för då får jag inspo till vad jag ska ha på mig på SB. Jag satt hela lördagen och tittade på allas outfitbilder från Coachella och satan vad snygga alla var!! Är lite avis på att jag inte var där men men. Får skriva upp de på min bucketlist!

Söndags:

Min namnsdag! Haha jag vet inte hur många som firar sin namnsdag men jag gör iallafall de och jag fick rosor och trisslotter av mina föräldrar. Tyvärr så vann jag bara sextio kronor :( Men det är tanken som räknas och jag uppskattar de jättemycket! <3

Vid halv två fick jag sms från posten att mitt packet från Ellos hade kommit så jag sprang ner och hämtade de innan de stängde. Jag hann precis, de stängde klockan två! Jag hade beställt lite sommarkläder som jag redan visat er och det blev jättebra. Den gråa klänningen på bilden är den som var för liten men som tur var köpte jag olika storlekar i allt så jag ska skicka tillbaka de som inte passade.

Duscha, städa och rensa bestod min söndag mest av, som för mig är väldigt skönt. Jag får typ lugn och ro i min kropp av att ha ordning och reda. Me like! Sen funderar jag på om jag ska köpa en vlogg-kamera. Jag har tittat runt en hel del och helst vill jag ju ha en Canon Legria mini som alla vloggare har men den tillverkas inte längre... Så det kommer få bli en annan men jag vill unna mig en kamera, jag vloggar ju med min mobil och det funkar inte sådär jättebra varje gång. Så en kamera ska införskaffas! Min helg har varit underbar hoppas att eran har varit minst lika bra!

Gillar

Kommentarer