Helgens planer

Innehåller affiliate-länkar

Fredag - Jobba med bloggen hela dagen. Jag har så mycket ideér och planer så jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Just nu känns det så himla roligt och bra så jag vill inte bryta det här mönstret. Jag ska även posta massa kläder som jag har sålt via min Instagram. Om ni är sugna på att köpa fina saker för en billig peng ska ni verkligen kicka in där. Ni hittar mig under Olivia_malm, allt finns på min storie. Nu ikväll ska jag åka in till stan och träffa Carolina. Vi ska äta middag och bara vara. Ska bli så himla mysigt att träffa henne.

Lördag - Shopping dag med min bästis! Åh är så taggad, jag och Paulina ska åka in till stan och gå i butiker. Det lär nog bli en heldag där. Jag vill ju såklart gå in på Zara haha och se om jag hittar något mer. På kvällen vet jag inte riktigt vad som händer. Jag kanske umgås med familjen, kanske träffar P vi får se.

Söndag - Just nu är inget planerat, jag ska förbereda mig inför en jobbvecka, ta ett dopp i sjön med mamma och kanske övningsköra. Som ni märker är jag väldigt spontan och tar det mesta som det kommer. Det är väldigt skönt ibland och inte känna några måsten.

Vad ska ni göra i helgen?

Liknande plagg: Jeans: LÄNK // Skor: LÄNK // Jacka: LÄNK // Väska: LÄNK

  • ALLMÄNT

Gillar

Kommentarer

fiaberggren
fiaberggren,
Låter som en toppenhelg!! <3
nouw.com/fiaberggren
oliviamalm
oliviamalm ,
Det var den! Hur var din helg? <3
nouw.com/oliviamalm
fiaberggren
fiaberggren,
Jättebra! Supermycket med flytten! Men en härlig helg! 😊
nouw.com/fiaberggren
lisaoberg
lisaoberg,
Låter som en riktigt bra helg <3
nouw.com/lisaoberg
oliviamalm
oliviamalm ,
Ja hoppas att du haft det minst lika bra 😊
nouw.com/oliviamalm
IP: 82.99.3.229