Helt förstöd

Hej på er! Jag vet inte hur jag ska börja det här inlägget men det är väll bara att hoppa in i det direkt. Som ni redan vet har jag umgås med Philip de senaste fem dagarna och det har varit så kul! Vi har varit på fotbolls match, ätit massa god mat, gått på bio, shoppat, chillat hemma och bara umgåtts. Helt underbart har det varit! Jag som har längtat ihjäl mig efter honom. Det här blev helt perfekt!

Men jag har inte alltid varit sådär super glad, eller jo jag har varit glad men otroligt ledsen. Jag har varit ledsen över att han åker till Italien idag. Hahah ni kanske tänker varför vara ledsen över de, han ska bara på semester. I know! Jag vet inte varför jag har varit ledsen, jag vill umgås med honom that's it. Jag kan typ inte vara ifrån honom, jag går sönder då. Så under dessa fem dagar har jag varit så ledsen att jag inte har kunnat kontrollera det. Typ som när vi satt bion, jag bara grät och grät och grät. Utan att ens veta varför. Jag är super glad för hans skull att han ska på semester men det är jobbigt för mig att först var jag borta i tre veckor och nu ska han bort i två veckor. Det är för lång tid ifrån varandra...

Så om ni undrar varför jag inte har uppdaterat så jättemycket på bloggen så är det för att jag har varit helt förstörd. Men nu är det dags att ladda batterierna på nytt för imorgon är det dags för jobb och jag har små planer framför mig!

Gillar

Kommentarer