Hitta vänner

Som ni alla vet älskar jag att umgås med vänner och familj, sociala sammanhang är underbara! Jag älskar också att resa och får en massa energi utav de, även att umgås med människor och träffa nya människor! Just därför tänkte jag att det är nu dags att börja mingla lite mer.

Ni som vill hitta en resevän kan göra det här. Skriv i kommentarerna vilket datum du vill åka, vart du vill åka, vad din ungefär budget är på, hur gammal du är och kanske något annat som du tycker är viktigt.

Eller för er som vill träffa människor för något annat syfte, kanske vill du bara hänga lite mer och träffa nya, precis som jag. Lite mer vardags häng! Då kan du skriva i vilken stad du bor i, hur gammal du är och vad du gillar att göra.

Ja varför inte om man vill ha en eller flera online vänner så kan man skriva sina sociala medier här också och börja prata med varandra på så sätt. Alla sätt är okej! Då kan ni hitta varandra nere i kommentarerna och vem vet, ni kanske blir bästa vänner i framtiden, reser jorden runt och har kontakt hela livet!

Gillar

Kommentarer