HmXMoschino

Hmm ja det var inte mycket snyggt från HM x Moschino kollektionen men mina favoriter är de ni ser nedanför. Collegetröjorna är super coola och jag skulle mysa runt med de hemma hela tiden, skulle dock aldrig gå ut i de. Tror jag... Väskan är också sjukt cool, jag har aldrig sett en väska som ser ut som den. Wow!!

Det jag gillar med den här tröjan är att den är cool och stilren samtidigt! Men det finns två minus och det är att det inte finns en ficka på magen vilket jag älskar. Det är så skönt att bara kunna lägga saker där eller ha händerna i fickan. Sen den andra saken som är dåligt är att den är så stor, som en soppsäck... Jag gillar att klä mig i kläder i som är figurnära och visar ens former. Det gör verkligen inte den här tröjan :)

Samma sak med den här tröjan, den är skit cool och stilren men det finns minus och det är att den är så stor. Den är långt ifrån figurnära. Men sjukt snygg! Gillar att de har fått med MTV loggan i Moschino loggan :)

En svart basic t-shirt med ett coolt tryck sitter alltid bra i garderoben.

Och till sist den coolaste väskan jag någonsin sett. Jag kanske själv inte skulle köpa den, men har ni någonsin sett en väska som denna??! Såå himla cool och unik. Det ser ju ut som en skinnjacka men det är en väska, wow wow wow!

Gillar

Kommentarer

josefinelouise
josefinelouise,
jag kan verkligen hålla med, ingenting som var speciellt vackert haha 😃 men väskan var cool, den fastnade jag oxå för!
nouw.com/josefinelouise
oliviamalm
oliviamalm ,
Skönt att jag inte var ensam om att dissa kollektionen hehe 😊
nouw.com/oliviamalm