Höst & vinter kläder

Innehåller affiliate-länkar

Som de flesta av er vet så ska jag till Bali nu i veckan men ändå så kommer jag hem om två veckor och då kommer det att vara minusgrader här hemma och då vill jag framför allt ha varma men snygga kläder. Så jag slängde ihop två olika outfts som jag själv gärna hade haft. När det kommer till hös och vinter brukar jag bli ganska osäker och bekväm när det kommer till kläder vilket jag inte gillar. Jag slänger bara på mig något och struntar i hur det ser ut... Blä på det, nu är det dags att ändra på det och klä mig snyggt och fint precis som jag alltid vill göra.

1: LÄNK / 2: LÄNK / 3: LÄNK / 4: LÄNK / 5: LÄNK

Jag bokstavligen älskar bootsen med ormskin men jag går så sällan i högklackat. Kanske dags att börja med det nu. Att ha kläder som man inte är van vid att ha kan vara läskigt och jobbigt men sen tror jag bara att det är bra att gå utanför sin comfortzone så jag kanske borde beställa hem ett par redan här och nu!

1: LÄNK / 2.LÄNK / 3: LÄNK / 4: LÄNK

Men snälla kolla den här outfiten då, jag har ju blivit fast vi beige, de är så himla fint! Jag försökte att köpa en beige jacka från en hemsida förut men när jag fick den var den för stor och inte alls som jag hade tänkt mig. Jag är väldigt sugen på att införskaffa mig en beige kappa eller något liknande. De som har stoppat mig är att andra inte tycker att det är fint men det ska jag skita i nu haha. Nummer två, skorna är ju too die for! Wow wow wow, snälla jultomten jag önskar mig beiga skor :)

Gillar

Kommentarer

randomelegans
randomelegans,
oliviamalm
oliviamalm ,
Eller hur!! 😊
nouw.com/oliviamalm