Hunkemöller

I samarbete med Hunkemöller

Hej fina ni! Det här inlägget är ett samarbete tillsammans med Hunkemöller och jag är så glad över att få ha ett samarbete med just dem! Jag har under så många år handlat underkläder på Hunkemöller och jag blir aldrig besviken.

På Hunkemöller kan man hitta allt! De har mjukis-set, underklädesset, träningskläder, tofflor och så vidare. Jag brukade ha väldigt svårt med just bh men hos dem hittar jag alltid något som passar mig. Så skönt att slippa gå runt på flera olika butiker och leta.

De har så bra erbjudanden och rabattkod som jag tycker att alla borde kicka in på. Ingen tackar väll nej till de?

Mitt favorit set just nu är från Hunkemöller och heter Noir. Jag har aldrig haft en bh som sitter så bra som den. Om den kommer ut i fler färger kommer jag att springa till butiken och köpa fler!

Deras butiker är så himla fina!

Nej men titta så fint! Jag vill aldrig bära något annat än det här setet. Det är så härligt att ha underkläder som sitter bekvämt och skönt, vilket det här gör! Det finns ju inget värre än att ha något som skaver och gör ont...

Vart köper ni era underkläder? På Hunkemöller kan man få hjälp av personalen att hitta rätt storlek och modell. Det är väldigt många av oss kvinnor som går dag in och dag ut med fel storlek på bh utan att veta om det. För några år sen var jag en av de men efter att jag var på Hunkemöller och fick hjälp har jag aldrig köpt fel igen. Våga fråga om hjälp!

Gillar