Hur jag håller motivationen igång

Hej på er! Jag får ofta frågan hur jag orkar jobba heltid på Ica, deltid med sociala medier, umgås med nära och kära, träna och allt däremellan. När jag får den frågan brukar jag reagera på samma sätt varje gång. Jag tänker alltid vad menar de med "hur" orkar du?

För mig är det en självklarhet att jobba och att lägga ner extremt mycket tid på sociala medier eftersom att jag älskar det jag gör. Jag trivs så otroligt bra på mitt jobb och jag älskar att inspirera alla er på mina sociala medier. Motivation är något som kommer och går, den känslan är inget som alltid är där. Man måste fortsätta göra saker fast man inte känner mig motiverad och det är där många slutar kämpa. För att de inte har motivation eller ork.

Jag själv blir motiverad och inspirerad av att se mig själv kämpa och jobba hårt för att nå mina mål. Oavsett om det handlar om att bli starkare på gymmet eller få fler följa på Instagram. Jag följer min plan och gör det jag ska göra. Allt handlar om inställning och om du inte har ställt in dig på att du ska nå dina mål kommer du aldrig att göra det. Inget kommer serverat på ett silverfat.

Om du har ett mål om att plugga och bli läkare, bli chef på jobbet, jobba heltid med sociala medier eller vad som helst gör ditt bästa och fokusera på att du ska fixa det. Allt kommer alltid att handla om ditt tänkesätt. Det är också super viktigt att aldrig klandra eller se ner på sig själv. När du gör det intalar du dig själv att det du inte gör duger och då tappar du motivation till att fortsätta kämpa.

Gillar