Hur mår jag egentligen?

Hej underbara ni! Hoppas att allt är super bra med er. Jag tänkte öppna upp mig lite och lätta på hj��rtat. På mina sociala medier får man alltid se fina middagar, snygga outfits, härliga resor och mycket annat. Allt det är äkta och en del av mitt liv. Jag skulle aldrig visa upp något som inte är äkta. Det tycker jag är super viktigt att ni vet om!

Men däremot så är det svårt att se hur en person mår bakom de fina bilderna och allt roligt som man hittar på. Under förra året kände jag att det var dags att byta jobb, jag jobbade på en förskola utanför stan. Jag trivdes så bra men hade jobbat där i ca 2,5 år. Jag ville få mer erfarenheter, bytte till en förskola i stan och det blev inte alls som jag hade tänkt mig. Jag trivdes inte alls och sjukskrev mig efter 3 månader. Om jag ska vara ärlig så var det en mardröm att jobba på den förskolan. Det var mycket tårar och mycket ångest under den tiden som jag jobbade där. Jag sökte ännu ett nytt jobb, jag bytte bana helt. Idag jobbar jag på Ica och har jobbat där i 3 månader.

Jag trivs väldigt bra på Ica, jag lär mig nya saker varje dag och utvecklas både som person och inom arbetslivet. Däremot så har jag ett helt nytt schema och jag jobbar för mycket. Under de här 3 månader har jag jobbat nästan varje helg... Vissa veckor jobbar 7 dagar i rad och min kropp orkar inte det. Oavsett att jag vill jobba så mycket som möjligt så kan jag inte. Jag blir så förkyld och nedbruten att jag måste vara hemma sängliggande i flera dagar. Det tär så mycket på mig och jag börjar känna nu att energin bara rinner ur mig. Precis som en rinnande kran...

Jag har ingen tid att umgås med nära och kära, ingen ork till att träna, ingen tid att lägga på sociala medier och efter ett tag blir det ganska tärande. Jag saknar att känna känslan av lugn, att få vara ledig på helger och få kvalitetstid med de människor som ger mig energi. Om jag har tur så får jag tillbaka mitt gamla schema där jag kan bestämma lite själv när jag ska jobba eller vara ledig. För mig är det superviktigt att ha en bra balans mellan jobb och privatliv annars är risken att man går in i väggen. Förutom detta så mår jag bra, det är bara att det här äter upp mig och det vill jag inte... Hur mår ni?

Gillar