Hur tänker ni egentligen NA-KD???

Innehåller affiliate-länkar

Ja fick äntligen hem mina klänningar från NA-KD idag, jag beställde de för en vecka sen, i know lång leveranstid.... Leveransen vart försenad eftersom att de hade tre år jubileum och trycket blev alldeles för högt, ja ni kan ju själva förstå hur locco folk gick när det var 30% på deras hemsida. Men så jag beställde hem två klänningar som var super fina på hemsidan men vet ni vad? Håll i er nu!

När jag provade de satt de inte alls bra! Jag tog storlek 40 eftersom att jag har ganska stor byst, rumpa och jag är 1.80 lång men båda klänningarna var som blusar. De slutade precis under rumpan, alltså PRECIS under rumpan. Jag kunde knappt röra mig utan att en skinka tittade fram. Det är ju en kvinnas mardröm fy fan vad jag inte tycker om företag som designar klänningar som bara lite kortare kvinnor kan ha. Vi längre vad ska vi ha på oss? Vi kan inte springa runt på stan med en klänning som ser ut som en blus... Om man beställer en större storlek tycker jag att den automatiskt ska bli lite längre, är inte det ganska självklart? Så NA-KD ni får en stor diss utav mig och det kanske är dags att tänka om och ändra sånna här små saker som faktiskt blir ganska stora problem :)

Så fina klänningar men alldeles för korta! Nästan så att de borde vara under kategorin blusar på deras hemsida... Så ni som är längre, tänk på de när ni köper klänningar hos NA-KD de är oftast för korta och visar hela rumpan :)

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
Kan inte relatera just till det problemet, men i allmänhet, hur svårt ska det vara att göra kläder för alla olika storlekar och kroppar?
nouw.com/fridaochtove
oliviamalm
oliviamalm ,
Lycko dig!! <3 Uppenbarligen är det ett väldigt stort problem.. 😟
nouw.com/oliviamalm
Lizahwrites
Lizahwrites,
Jag förstår verkligen din frustration! Jag har liknande problem fast åt andra hållet, en såndär klänning i strl 36-38 hade suttit helt fel på mig och mina 155cm. "Midjebältet" hade suttit på mina höfter typ :/ Frälsningen kom i.o.m. Asos och deras petite-line. De har även kläder för långa kvinnor vilket jag tycker att du ska kika på!

Det känns så himla tråkigt när man inte kan hitta kläder som passar, man känner sig så onormal och icke-normativ 😟 xx
nouw.com/lizahwrites
oliviamalm
oliviamalm ,
Skönt att jag inte är ensam om det! Åh nej vad jobbigt, jag förstår exakt vad du menar, så irriterande. Men åh tack fina du för tipset jag ska absolut kolla in de 😊 <3
nouw.com/oliviamalm