I booked a massage

Jag och min älskade mamma bestämde oss igår för att vi skulle boka massage, so we did. Vi skulle egentligen har gått igår men det blev dubbel bokat så vi gick idag istället. För oss spelar det ingen roll vilken dag vi går eftersom at vi ska vara här i tre veckor hihi.

Det började med att vi fick varsin ansiktsmask och herregud så skönt det var. Jag tänkte att jag skulle köpt en ansiktsmask här om dagen när vi åkte in till Alanya men glömde helt bort det. Så jag vart ganska glad när vi fick en där. Vi satt ner och tog det lugnt ett tag. Så skönt att bara ta det lugnt i ett tyst rum efter en hel vecka på en livlig strand, me like.

När vi hade suttit där ett tag var det dags för att byta rum, där vi skulle få massage. Jag är ganska känslig för massage och tycker egentligen inte om de men jag kände att jag behövde de. Bara låta någon annan massera bort all stress och släppa på de spända musklerna. Jag fick en massage som kallades för "sport massage" Hmm ja ni hur ska jag förklara detta haha. Hon som masserade mig var så stark och tog i så mycket att jag nästan grät i början. Hon knäckte min rygg, stretchade mina ben, knådade på mina knutar vilket som gör sååå ont. Det var hemskt men skönt..! Nu i efterhand vill jag gärna gå tillbaka men tvek om jag tar sport massage då haha.

Jag tycker att alla ni som känner er stressade, spända eller bara ur balans (vilket alla gör en eller flera gånger i sitt liv) borde boka en tid för massage. Det behöver inte vara värsta värsta utan det kan vara att man låter sin partner massera en någon kväll eller om man vill boka massage hos ett proffs. Det spelar ingen roll men snälla unna er det för ni är värda de! Ni kommer känna er som en ny människa efter, I promises!

Gillar

Kommentarer

JessyGunnarsson
JessyGunnarsson,
Gud va härligt!!
nouw.com/jessygunnarsson
oliviamalm
oliviamalm ,
Det var suuuper härligt!!
nouw.com/oliviamalm