I-landsproblem från helvetet

Jag känner för att skriva av mig lite och dela med mig utav mina irriterande i-landsproblem som jag kan känna att jag skäms lite över. Några av er kanske känner igen er och vissa kanske tycker att jag är en bortskämd stockholmare med för mycket tid att tänka hahah! Men de börjar gå mig på nerverna nu...

- Mina nya svarta Timberlands skor gör mig galen!! De ger mig så ont i fötterna att jag knappt kan gå. Det känns bokstavligen som om fötterna ska ramla av. Jag vet inte om det är för att de är nya och hårda eller om de inte passar just mina fötter. De återstår och se :)

- Jag fotade lite snabbt mina senaste inköp med min systemkamera här om dagen men när jag skulle ladda över de på datorn gick det inte och när jag väl kom på en genväg kunde jag inte lägga de på bloggen. Där av att jag inte har uppdaterat så mycket. Jag har haft lite problem med min dator och jag fattar inte vad det är för fel?! Bilderna kommer till datorn men sen blir de grå.... IRRITERNADE

- Kommande matematik prov nästa vecka som jag inte kan någonting till känns det som. Jag blir super stressad över det och när jag känner så blir allt bara värre.

- Jag har tröttnat på vintern ordentligt nu. Jag känner att det inte ri,kitgt är min grej att gå runt i en vinterjacka hela dagarna. Man döljer ju hela outfiten. SÅ TRÅÅKIGT! Visst jag kan ta en annan jacka med mycket kläder under men då blir jag sjuk direkt för att jag kläder mig för lite :/

- Idag i skolan när jag skulle göra ett prov skulle jag behöva vänta en timme på at får göra det. Jag skulle alltså sitta och vänta ensam i skolan en timme för att skriva tre meningar på ett prov sen gå hem. Jag frågade min lärare om det var lugnt att jag gjorde de en annan dag eller tidigare men då blev hon arg?

- Jag har absolut noll energi kvar i kroppen just nu. Jag orkar knappt gå, skulle behöva sova i en vecka och sen äta en häst för att återhämta mig :)

- Med noll energi har det börja gå fruktansvärt dåligt på träningarna, mina volter blir jättedåliga och jag tycker allt är jobbigt.

- Benhinneinflamation har jag fått på båda benen och det kommer från helvetet, det gör så fruktansvärt ont :(

- Mina selfies blir lika fina som en kasseskridskor

- Min näsa gör mig galen. Den kliar, rinner och blöder lite då och då. Det är som en förbannelse!

Gillar

Kommentarer