Inspires me

Vendela Nilsson, vad gjorde jag innan jag följde henne? Hennes bilder på Instagram är så galet snygga och hennes youtube klipp är så galet bra. Jag bokstavligen älskar att kolla på hennes"Conspiracy söndagar

Ribecka, hon är så galet cool och rolig! Vi har absolut inte samma klädstil men hon inspirerar mig ändå med alla sina coola outfits. Ni som inte följer henne, gör de!

Maja Nilsson Lindelöf, så mysig och snygg. Hon är verkligen en ung kvinna som jag ser upp till

Kenza, jag har följt henne så länge jag kan minnas och jag har alltid gillat henne. Hon är verkligen en stor inspiration för mig, både när det kommer till mode, tankar och allt där emellan.

Lisa AKA Misslisibell är också en tjej som jag har följt så länge jag kan minnas. Jag tittade på hennes sminkvideos på youtube när hon var liten och följt hennes resa. Hon har börjat få en galet snygg klädstil som jag mer än gärna bara vill kopiera av direkt

Therése Lindgren, älskade människa. Vem tycker inte om henne? Hon är underbar och jag känner igen mig så mycket i henne. Både i psykisk ohälsa, i hennes åsikter men även när det kommer till mode. Hon är en kvinna som alla borde följa och se upp till!

Sanna Jörnvik, så fin! Jag tror verkligen att hon är en snäll tjej. Hon verkar så oskyldig, lite blyg men ändå ha attityd. Hennes klädstil är to die for!

Alice Stenlöf, wow wow wow. Den tjejen är så galet cool!

Klara AKA Tanbyklara, jag har aldrig skrattat så mycket åt/med en människa som jag inte känner förut. Hon är så galet rolig och titta på henne, hur snygg!?

Fanny Lyckman, vilken j*vla brud! Cool, sexig, attityd och så rolig. I början vart jag inte så imponerad av henne men när jag började lyssna på hennes och Klaras podd blev jag helt fast.

Felicia Aveklew, hon är en av få som inspirerar mig till att träna. Älskar hennes videos på snapchat där hon delar med sig utav sina gym pass

Hanna Licious, en av mina favoriter! Hon är en av få som delar med sig av verkligheten, vilket jag uppskattar. Oftast lägger hon ut en goals bild som passar på instagram och sen lägger hon ut en bild på hur det egentligen ser ut. ÄLSKAR DET!!! <3

Gillar

Kommentarer