iOS14 såhär gör du

Hej bästa ni! Jag kan inte tänka mig att det är någon av er som har missat nya uppdateringen på iPhone. iOS14 som gör att man själv kan ändra apparnas utseende. Jag själv älskar nya uppdateringen och är väldigt positivt till den medans andra avskyr den. Det är antingen eller! Har du iPhone? Har du nya uppdateringen? Jag la ut bilder på min Instagram storie på hur min hemskärm på mobilen ser ut just nu och jag fick så många frågor. Frågor på hur jag gjorde det, hur lång tid jag la ner, om det är svårt och så vidare. Så i det här inlägget tänkte jag visa er hur man kan göra.

Såhär ser min mobil ut just nu och jag är så himla nöjd! Den är så fin och ger en harmonisk känsla, jag blir liksom inte stressad längre av att titta på telefonen. Vilket jag tycker är ett super bra betyg. Det här är nog Apple's bästa uppdatering någonsin! Jag kan sitta i timmar och fixa med det här!

Såhär gör du:

1. Välj en bakgrundsbild som du är nöjd med. Du kan ha en på låstskärm och en på hemskärmen. Den som vi ska fokusera på är hemskärmen.

2. Gå in på Pinterest och välj en bakgrund som du kommer vilja ha till dina appar. Den ska helst matcha färgmässigt med din bakgrundsbild som du har på hemskärmen. Som ni kan se jag har en beige bakgrundsbild med lite grått i så jag har valde en ljus beige bakgrund till mina appar.

3. Sen går du in på internet och söker exempelvis "Instagram symbol png" det är super viktigt att det är en png bild. När du har sökt på de trycker du sedan på "bilder". Det är nu som det börjar bli krångligt. Du ska välja en av symbolerna som du gillar, det är viktigt att det är en med rutor bakom (du ska inte se de förens du trycker på eller när du har sparat bilden). Bilden med symbolen får inte ha en ram runt sig, det ska inte vara några kanter/ruta runtom.

4. När du har valt alla symboler för de appar du vill ändra utseende på är det dags att redigera. Nu ska du ladda ner en app som heter "Photo" där sätter du ihop app bakgrunden tillsammans med symbolen. Trycker på spara och fortsätter tills du är klar med alla.

5. Nu gäller det att hänga med. Det är många steg. Nu går du in på appen "genvägar" och du ska göra en genväg för en app i taget. Du trycker på "+" i högra hörnet, sedan lägg till åtgärd, skript , öppna app, välj, sök på exempelvis Instagram, sedan trycker du på "..." uppe i högra hörnet, skriver vad du vill att appen ska heta, lägg till på hemskärm, skriver igen vad du vill att den ska heta, sedan trycker du på symbolen bredvid namnet, välj bild, välj och till sist lägg till.

6. Nu har du gjort alla dina app genvägar. Nu ska du ladda ner en app som heter "Widgetsmith"

7. Gå in på Pinterest och välj små citat, inspo bilder och sånt du skulle vilja ha som lite större appar på hemskärmen. Tänk på att matcha med din bakgrund och apparnas utseende.

8. Sedan går du in i Widgetsmith och lägger in dina bilder där och sedan lägger du till de på hemskärmen genom att hålla in och trycka på "+" i högra hörnet

Som ni märker är det extremt många steg och ganska krångligt men så fort man har lärt sig så är det enkelt. Jag skulle säga att det tar väldigt lång tid och att man måste ha tålamod. Det kommer att komma en del 2 på detta inlägg eftersom att jag känner att jag vill förklara mer och göra det enklare för er. Så håll utkik efter de! Om någon skulle vara intresserad av att köpa mina iconer och spara otroligt mycket tid så kan ni skicka ett dm till mig HÄR

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Gud så snyggt och stilrent 🤍

nouw.com/emelivet
oliviamalm
oliviamalm ,
Eller hur, är så nöjd 😊
nouw.com/oliviamalm
Angerts
Angerts,

Det här har jag missat!! Gu så snyggt, det här måste jag ordna med 😍 Tack Olivia!

nouw.com/angerts
oliviamalm
oliviamalm ,
Åhh ja det måste du verkligen! Lägg ner ordentligt med tid så kommer du få ett underbart resultat 😊
nouw.com/oliviamalm
artibus
artibus,

Herregud vad snyggt! Visste inte att man kunde göra såhär. Blev alldeles snurrig utav all information och hur man ska göra haha. Ser fram emot inlägg 2! Ska verkligen göra ett försökt, annars kanske man köper utav dig. Så snyggt!😍

nouw.com/artibus
oliviamalm
oliviamalm ,
Visst är det! Haha jag förstår de, det är otroligt många steg och det tar väldigt lång tid. Blir så glad att du ser framemot nästa inlägg 😊
nouw.com/oliviamalm
celinelundqvists
celinelundqvists,

Så cleant och snyggt!

nouw.com/celinelundqvists
oliviamalm
oliviamalm ,
Kunde inte bli mer nöjd över resultatet 😊
nouw.com/oliviamalm
Linnealiebig
Linnealiebig,
Sååå snyggt 🤩
nouw.com/linnealiebig
oliviamalm
oliviamalm ,
Jag håller med dig 😊
nouw.com/oliviamalm
hilmak
hilmak,

Wow va fint det blev!!! <3

nouw.com/hilmak
oliviamalm
oliviamalm ,
Jaa jag älskar det <3
nouw.com/oliviamalm
Ellendelin
Ellendelin ,
Åhh så fint du gjort det, tack snälla!
nouw.com/ellendelin
oliviamalm
oliviamalm ,
Hoppas att du kan få nytta av stegen om du själv gör de 😊
nouw.com/oliviamalm
feliciatingberg
feliciatingberg,

Wow superfint ju! Jag själv har inte uppdaterat och tror inte jag kommer att göra det 😅

nouw.com/feliciatingberg
oliviamalm
oliviamalm ,
Om du uppdaterar kan du själv välja om det ska se ut som min eller som du har just nu 😊
nouw.com/oliviamalm
Desireekujala
Desireekujala,

Jag har inte uppdaterat än men när jag väl gör det kommer jag komma tillbaka hit för detta var ju en riktigt bra guide! Älskar hur du har gjort med den harmoniska känslan <3

nouw.com/desireekujala
oliviamalm
oliviamalm ,
Så spännande! Ja det är ju så skönt att inte ha massa färger som stressar en 😊<3
nouw.com/oliviamalm
ebbabrage
ebbabrage,

Men wow så snyggt!!

nouw.com/ebbabrage
oliviamalm
oliviamalm ,