"Jag är gravid"

Godkväll mina fina vänner! Igår var jag, Philip och mina föräldrar på kalas efter att jag hade jobbat. Vilket som vanligt alltid ä'r trevligt. Vi skulle på kalaset dagen efter julafton men det blev aldrig av. Det var längesen vi träffade hela sälskapet som var där så det var kul!

Efter kalaset åkte vi hem till mig, jag och Philip packade en väska till mig med mina saker sen åkte vi till honom. Jag jobbade lite med bloggen medans han försökte sätta upp en lampa, det gick väll sådär. Hahah!

Vid sextiden insåg vi att vi inte hade ätit middag så vi slängde ihop bacon med tortellini MUMS så gott det var! Vi åt som hästar. Aldrig ätit så mycket pasta förut.... När matkoman kickade in satte vi på Hitta Doris, hihi ja vi tittar på tecknat. Under filmen tröck vi i oss chips, choklad, läsk och mumsmums. Vilket jag fick ånga idag. Jag var på hockeymatch idag men började må dåligt och när periodpausen äntligen kom kunde jag springa på toa. Ofc var det världens längsta kö... Jag tränger mig förbi alla och spyr i handfatet. Framför alla!!! Gud så pin men jag var smart nog och sa "Jag är gravid" Då började alla där inne 'ändra ansiktsuttryck och började tycka synd om mig istället. Jag förstod direkt att alla blev väldigt äcklade vilket de visade men vad skulle jag göra? Spy och svälja det igen, nej tack! Men med det vill jag säga att tjejer ni kan alltid använda "jag är gravid" repliken så fort något inte står till som det ska! Om ni mår dåligt, om ni vill gå före alla i kön på toan eller vad som helst. Tips från Coach!

Gillar

Kommentarer

moachatillon
moachatillon,
mår du bättre nu??
nouw.com/moachatillon
oliviamalm
oliviamalm ,
Nu mår jag mycket bättre!!
nouw.com/oliviamalm