Jag är veckans blogg!

Hej fina ni! Den här veckan är jag Veckans Blogg här på Nouw, så himla roligt! Många av er som bloggar på Nouw kanske redan har sett reportage och några av er kanske inte har sett det ännu. Jag tänkte dela det här på min blogg så ni alla kan få ta del av det!

Hej Olivia, hur tillbringar du helst en ledig helg?
Mina helger är verkligen heliga för mig eftersom att jag kan fokusera på det som jag älskar. Jag brukar oftast tillbringa mina lediga helger åt att jobba extra mycket med min blogg och Instagram. Det är något som jag annars sitter med på vardagskvällar. Förutom det brukar jag vinterbada, träna, laga mat och umgås med nära och kära. Men vi får inte glömma bort mitt intresse för städning! Städa är något som jag gör varje söndag.

Vem är Olivia och vad vi får se på din blogg?
Jag är 22 år från Stockholm med ett stort intresse för mode, mat, inredning, träning och resor. På min blogg får man se allt det och lite till. Jag själv skulle säga att min blogg är en lifestyleblogg med mycket bilder och en härlig vibe av vem jag är.

Har du några mål för hösten?
Ja det har jag! Jag brukar ofta sätta upp mål att sträva efter och några av de som jag har i höst är att följa mitt kost- och träningsschema, fota mer, umgås mer med min familj, växa på mina sociala medier och unna mig att vara lat ibland. Jag har alltid högt tempo och mycket planerat som gör att jag glömmer bort att ta det lugnt. I höst ska jag passa på att njuta av en serie i soffan.

Vad skulle du säga är det bästa med att blogga?
Det bästa med att blogga är att få skapa sitt egna content, vilket som är allt ifrån att fota, redigera bilder och skriva inlägg. Men det absolut bästa är väl ändå alla fina kommentarer som jag får. Det är som ett kvitto på att man har gjort ett bra jobb! Jag har bloggat i totalt 11 år och jag tröttnar aldrig.

Hur ser ditt liv ut om fem år?
Om fem år jobbar jag heltid med sociala medier, jag och min pojkvän har köpt en lägenhet tillsammans, vi har skaffat barn och jag reser väldigt mycket.

Vad är din go to outfit?
Min go to outfit är helt klart ett par snygga jeans, klackar och en kavaj. Det finns inget som kan slå det och jag går i det allt för ofta.

Fem snabba

Musik / Film
Jag lyssnar på musik varje dag! Oavsett vad jag gör så har jag musik på det kan vara påväg till jobbet, på gymmet, hemma eller när jag ska sova.

Sneakers / Klackar
Min kärlek för klackar är galen! Jag får aldrig nog och jag har alltid klackar på mig. Om jag ska gå utanför dörren har jag redan planerat vilket par som jag ska ha på mig.

Kaffe / Te
Förut drack jag alltid kaffe men nu på senaste tiden har jag blivit en tedrickare. Nu på hösten kan jag dricka flera koppar. Mitt favorit te är camomille!

Ringa / Smsa
Jag skickar alltid sms om det inte är något som är akut. Ibland kan jag tycka att det är mysigt att smsa med någon.

Aldrig skriva / Aldrig fota igen
Den här frågan är så himla svår! Jag älskar att både skriva och fota men ni vet vad man brukar säga, en bild säger mer än tusen ord.

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Grattis fina ⭐️🤩🌸
nouw.com/linnealiebig
trix
trix,
Stort grattis 🌸
nouw.com/trix
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Så välförtjänt! <3
nouw.com/tiffanykarlsson
BelindaGoransson
BelindaGoransson,

Grattis!!!! Så välförtjänt!🥰

nouw.com/belindagoransson
nellielillskog
nellielillskog,