Jag hade Covid-19

Jag har nu under sommaren tagit testet för antikroppar för Covid-19. Har ni det? Ni som har följt bloggen en länge period vet om att jag har varit sjuk fram och tillbaka sen i november.

Jag har gått till doktorn så otroligt många gånger, jag har tappat räkningen. Innan jag reste till Bali förra året i november var jag super sjuk, när jag var på Bali, när jag kom hem och även nu flera månader efter är jag fortfarande inte helt hundra. Jag hade i november lunginflammation två gånger men även övre luftvägsinfektion där antibiotika inte hjälpte. Ganska självklart tecken på att det var Covid-19 redan då.

Första fallet av viruset i Sverige kom i februari men jag kan nästa sätta pengar på att jag fick det mycket tidigare än så. Ni kanske förstår vart jag är påväg. Jag har haft Covid-19. Vilket jag kunde räkna ut ganska lätt då jag har mått så pass dåligt som jag har gjort.

Det känns skönt nu att veta att jag har antikroppar och förmodligen inte kommer att få det igen. Men det som väntar nu är en period där jag ska återhämta mig. Få tillbaka min kondition och känna att min kropp orkar av alla saker. Idag blir jag förkyld för minsta lilla och jag känner att min kropp inte alls har samma ork kvar...

Det som är det konstigaste är att jag inte har smittat min familj som jag bor med... Hur sprids egentligen det här viruset?

Har någon av er haft covid-19?

Bild från astma och allergi utredning. Hade nog egentligen bara svårt att andas pga viruset

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Skönt att du intr smittat någon och förmodligen blir imun <3
nouw.com/sarahlinnsliv
oliviamalm
oliviamalm ,
Ja men verkligen! Det känns super skönt 😊
nouw.com/oliviamalm
Ellendelin
Ellendelin ,
Min mamma blev sjuk på jobbet, sjuksköterska. Och L's föräldrar var sjuka båda två. Jag tror också jag har haft det, men har inte gått och testat mig
nouw.com/ellendelin
oliviamalm
oliviamalm ,
Åh hur mår ni alla nu? Är allt som innan eller har ni fått svårigheter med något?
nouw.com/oliviamalm
Ellendelin
Ellendelin ,
Hon har fått problem med andningen. Åkte in för en misstänkt propp i lungan förra veckan, men det gick bra! Nu går hon på rehab för andningen och verkar må mycket bättre!
nouw.com/ellendelin
amandassofi
amandassofi,
Covid-19 är vekrligen inget att leka med, träffar många med misstänkt Covid-19 iomed mitt jobb (USKA på lassa). Alltid hoppas man att svaret ska vara negativt när de kommer från labb...
nouw.com/amandassofi
oliviamalm
oliviamalm ,
Verkligen inte..! Åh fina du hoppas att du mår bra och kriga på <3
nouw.com/oliviamalm
celinelundqvists
celinelundqvists,
Vill så gärna också ta antikroppstest, tror också att jag har haft det. Men alltså ja man har ju hört om flera olika människor som verkat haft det redan i november, det har nog funnits väldigt länge, skönt att det är utrett iaf!
nouw.com/celinelundqvists
oliviamalm
oliviamalm ,
Gör det om du vill veta eller om du tror att du haft det. Ja jag tror också att det var fler som hade det då 😊
nouw.com/oliviamalm
lifeofkile
lifeofkile,
man vet inte säkert om man kan bli smittad igen, och då finns det risk att man smittar fortfarande (men kanske upplever väldigt milda symtom). De i din närhet kan ev ha haft det men inte bildat antikroppar, då alla inte gör det! Men om du fortfarande blir dålig till o från verkar det nästan som du ännu inte är frisk från det o smittar fortfarande?
nouw.com/lifeofkile
oliviamalm
oliviamalm ,
Nej det känns lite läskigt... Hur länge har man antikroppar liksom..? Det är så sant! Eftersom att jag inte har det nu så kan jag inte smitta men jag tror att om jag träffar någon med viruset och bär med mig de hem kan jag smitta genom de sättet. Det är så himla konsitgt hur viruset sprider sig...
nouw.com/oliviamalm
lifeofkile
lifeofkile,
Ja det är som viruset lever sitt egna liv och ter sig lite som det själv vill!! Att man även går runt med något man inte kan se gör allt så mycket läskigare ja!
nouw.com/lifeofkile
madre
madre,
Det er så godt at du nå slipper å bekymre deg for viruset! Håper du føler deg bedre, og lykke til med treningen. ❤️
nouw.com/madre
oliviamalm
oliviamalm ,
Ja verkligen! Åh tusen tack fina du, hoppas att du mår bra <3
nouw.com/oliviamalm