Jag mår inte bra update

Mitt absolut mest lästa inlägg just nu är "Jag mår inte bra" och jag tänkte därför göra en update på hur allt är nu och hur jag mår. I det inlägget skrev jag att jag hade gråtit i 9 dagar i rad, att jag mått jättedåligt den senaste tiden och att jag sakta men säkert börjar gå sönder... Sen skrev jag också en himla massa saker som jag kan göra för att det kanske skulle kunna bli bättre och vet ni vad? Mina tips till mig själv hjälpte!!!

Jag har börjat träna varje dag så att svetten rinner, jag kämpar som en idiot på gymmet och efteråt känns det så himla bra! Idag har jag en vilodag men annars försöker jag att få in ett träningspass varje dag. Det känns så skönt att veta om jag åker till gymmet och köttar järnet kommer jag att må som en drottning efter. Sen har jag också börjat träffa lite nytt folk. Eller ja på min praktik har jag träffat en massor av nya människor! Alla pedagogerna, barnen, annan personal men även föräldrar och familjer som hämtar och lämnar sina barn. På gymmet träffar jag också människor och när jag går på pass är det ofta glada och sociala människor som jag kan små prata med. Så med andra ord mår jag bra hörrni! Jag hade bara en jobbig period där jag grät för allt och jag mådde bara dåligt. Men nu mår jag mycket bättre och är så glad över att jag lyckades vända mitt mående. Så mitt tips till dig om du mår dåligt är att försök att ändra dina vanor, byt ut vissa saker och prova dig fram. 

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

alwin
alwin,
Härligt att träningen hjälper. Jag har precis gått igenom ett breakup och försöker komma igång med träningen så att den så småningom kan hjälpa mig också.
nouw.com/alwin
oliviamalm
oliviamalm ,
Träning är den bästa medicinen! Åh nej vad tråkigt att höra 😟 Fokusera på dig själv nu och försök hitta rutiner och saker som du gillar och mår bra av fina du 😊
nouw.com/oliviamalm