Jag saknar tjejkompisar

När jag ser andra tjejer på sociala medier umgås med sina tjejkompisar blir jag oftast väldigt avis. Ni som hittar på något med era vänner, åker skidor, shoppar, går på bio, eller bara umgås. Jag är avis på er! Vart hittar ni sånna bra människor? Tell me!

Som liten eller ja när jag var yngre hade jag vänner men när jag började i högstadiet gled vi ifrån varandra. Det är lätt hänt då vi alla började i olika skolor och hade olika scheman. Men om vi verkligen ville vara vänner hade vi väll försökt att hålla ihop?

I de här inlägget vill jag på något sätt visa er att jag är en av de människor som inte har vänner som jag umgås med. Jag känner många och pratar med en hel del, fast på sociala medier. Vi umgås aldrig.Vi hittar aldrig på något och varför vet jag inte... Jag vill ändra på det men hur vet jag inte? Om du sitter och läser det här inlägget och känner igen dig av det jag skriver vill jag att du ska veta att du inte är ensam! Det finns säkert en hel del där ute som har det som jag.

Jag lånade bilder av Hanna Licious och hon är en sån tjej som jag är avis på. Titta bara på hennes bilder så kommer ni att förstå vad jag menar! Hon och hennes vänner har kul och hittar på saker tillsammans. Ni hittar hennes fina blogg HÄR och Instagram HÄR .

Visst allt kan bara vara en falsk fasad, de kanske hade en hemsk resa men fick bra bilder och det är de vi ser och det vet ju inte vi. Men ändå så känner jag mig avis. Jag vill kunna umgås med tjejvänner mer!

Jag skriver tjejvänner för att jag just vill ha tjejvänner som jag kan snacka skit med och typ ha spakväll med. Bara göra riktiga tjejsaker med liksom....

Känner ni igen er? Jag vill gärna veta, let me know! Kommentera gärna nere i kommentarsfältet :)

Gillar

Kommentarer

ThereseKg
ThereseKg,

Jag känner igen mig - jag är också avis... Liksom varför lyckas andra hålla ihop ett socialt liv, men inte jag? Nåväl, jag har börjat lyckas få ihop en liten klick med tjejkompisar nu, men det är sjukt svårt att få det att funka när alla har så olika scheman; barn, plugg, jobb, sjukdom, osv osv. Det ÄR lättare när en är yngre. Jag tänker att en får börja i liten skala, och kanske försöka hitta tillbaka till någon/några från när en var yngre etc och bygga därifrån. Ha en fortsatt fin söndag <3

nouw.com/theresekg
oliviamalm
oliviamalm ,
Det är nog det som är "problemet" alla har vi olika intressen och olika scheman som gör att det krockar. Man måste försöka hitta ett tillfälle som passar för båda. Kul och höra att du har fått ihop en klick med vänner!! Ta vara på de 😊 Trevlig söndag
nouw.com/oliviamalm