Jag saknar tjejkompisar del 2

Efter att jag skrev det förra inlägget om att jag saknade tjejkompisar och att jag var avis på er som hade vänner hände något som chokade mig. Ni som inte har läst de inlägget ni hittar de HÄR Men ni som redan läst det vet hur jag tänker, tycker och känner.

Jag publicerade inlägget, la upp på mina sociala medier att jag hade skrivit de inlägget och mina vänner, ovänner och folk jag inte vet vilka de är läste de. Ni var ganska många som läste de faktiskt! Det är mitt fjärde mest lästa inlägg. Jag fick kommentarer där ni delade med er av hur ni har det och det var fler som hade det som mig. Jag var alltså inte ensam om att inte umgås med folk. Jag var inte ensam om att vara avis på folk. Och jag var inte ensam om att känna mig ensam. Tack till alla er som delade med er!

Snapchatbilder, @Olivia_malm

Det som gjorde mig så chokad och nyfiken på hur folk tänker var de att efter inlägget var det tiotals människor som hörde av sig till mig. De skrev till mig och sa att de hade läst inlägget och att de skämdes. De frågade om vi skulle ses någon dag. Varför frågade de? Varför hörde de av sig efter att jag sagt hur jag känner? Varför hörde de inte av sig innan?

Varför frågade de?

Jag tror att de fått dåligt samvete för att de inte frågat om vi ska umgås tidigare och då skriver de till mig. Jag tror också att de känner sig som en dålig vän. Hur kan jag kalla en person för min vän om de inte ens beter sig som min vän. En vän är en person som alltid finns där för en och en person som visar uppskattning. En person du kan parat med och en person som du kan umgås med när som helst.

Varför hörde de av sig efter att jag sagt hur jag känner?

Som sagt så tror jag att de fick dåligt samvete och ville visa att de vill umgås. Men nu har det gått en vecka sen jag skrev inlägget och inget har hänt från de som sa att de ville ses. De skickade en snap och sen kändes de bra för dem. Men inte för mig. De visade mig att de inte var äkta vänner. Dem gjorde de för sig själva för deras egna skull, så de skulle kännas bra för dem.

Varför hörde de inte av sig innan?

Innan var jag en snapvän som de skickade "dagar" till. Innan var jag en vän som de bara prata med för att tiden skulle gå. Jag var ett tidsfördriv för de, Men idag kan de inte kalla mig för deras vän eftersom att de oavsett mitt inlägg och våra konversationer inte verkar bry sig om mig.

Gillar

Kommentarer