Januari i bilder

Då är första månaden på det nya året avklarad och jag måste säga att det har gått så himla långsamt men ändå så snabbt. Jag tycker att tiden bara springer förbi men samtidigt går det i slowmotion haha jag kan inte riktigt bestämma mig. Vad tycker ni? Har januari gått fort?

Jag har umgåtts så himla mycket med mina fina vänner. Jag har aldrig behövt de så mycket som nu och jag är så tacksam och glad över att jag har de i mitt liv. Ni är världens bästa!!

Jag har också under januari månad testat en ny sport, vilket ni alla vet var padel. Det var verkligen så himla kul och jag vill testa det igen! Jag förstår verkligen varför det är en sån himla hype kring det och det jag tycker är det roligaste att variera min träning.

Det har blivit ett och ett annat bad i sjön under månaden och jag trodde aldrig att jag skulle bada i Sverige under vinterhalvåret men se där vad jag hade fel! Det är så himla uppfriskande och mysigt att jag och mamma har det som rutin på helgerna. Ni som inte har testat att bada nu på hösten/vintern borde verkligen göra det, ni kommer inte att ångra er.

Det har också blivit en hel del middagar, luncher och fikastunder. Något som jag uppskattar extremt mycket! Det hoppas jag verkligen blir mer av i februari! Jag ska ha som mål att testa nya restauranger men även måltider i februari!

Mitt shoppingberoende är ingets om jag har tagit tag i... Det har blivit en hel del shopping och jag har inte hunnit fota allt för att visa er men det kommer nästa vecka, jag lovar! Vi får se hur länge jag klarar att inte klicka hem eller köpa med mig något från stan under februari. Vad tror ni? Kommer det bli lika mycket shopping?

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,

Skorna är så himla fina!

nouw.com/ellendelin
tildablanksvard
tildablanksvard,

Låter verkligen som att du har haft en riktigt bra månad!

nouw.com/tildablanksvard
LouiseEdling
LouiseEdling,
så fina bilder !!!
nouw.com/louiseedling
celinelundqvists
celinelundqvists,

Tycker detta har varit den segaste månaden någonsin! Helt sinnes haha!

nouw.com/celinelundqvists
fiaberggren
fiaberggren,

Tycker månaden har flugit förbi. Ser ut som du har haft en härlig start på året! Älskar skorna!

nouw.com/fiaberggren
alexandrastrom
alexandrastrom,

Guuuud vilken härlig månad!! Ser ut som att du fick en drömstart på det nya året 🤍 Fullkomligt älskar skorna!!

nouw.com/alexandrastrom
Madelein,

Äntligen är den segaste månaden över 😊

madelein.se
ebbabrage
ebbabrage,

Så härliga bilder!

nouw.com/ebbabrage
agnesmathilda
agnesmathilda,

Jag håller verkligen med om att dagarna går fort, men samtidigt långsamt... En konstig känsla! Väldigt mycket fina bilder 😊

nouw.com/agnesmathilda
Desireekujala
Desireekujala,

Jag känner som du, att det gått långsamt men ändå snabbt <3

nouw.com/desireekujala