Julafton & nyår

Innehåller affiliate-länkar

Att det är julafton om fem veckor är för mig helt sjukt! Tiden har gått så himla fort och jag känner att jag inte riktigt hänger med just nu. Det är snart dags att börja köpa julklappar, julpynta och köpa outfits! Jag älskar ju att man klär sig i rött på julen, det blir så himla mysig stämning då!

1: LÄNK / 2: LÄNK / 3: LÄNK / 4: LÄNK / 5: LÄNK / 6: LÄNK

Att ha klänning är nästan ett måste, om inte ska jag nog ha en blus och ett par kostymbyxor. Men iallafall så har jag samlat ihop mina favorit till både jul och ny år. Nummer 2, den där svarta är ju galet snygg och helt klart favorit för ny år men kanske lite utmanande och för speciell att ha på en släktträff men den kanske man kan ha om man ska träffa några vänner senare på kvällen. Vilken är er favorit? Till jul skulle jag kunna ha nummer 3, elegant men ändå snygg.

1: LÄNK / 2: LÄNK / 3: LÄNK / 4: LÄNK / 5: LÄNK

Jag som aldrig går i klackar haha herregud jag intalar mig själv att jag ska börja gå i det mer och mer men det händer aldrig. Men till alla er som brukar använda de, här har ni några som jag tycker är snygga. Nummer 4 är ju hur coola som helst!

Gillar

Kommentarer