K4 Pampas Stockholm

Jag måste tipsa er om ett brunch ställe här i Stockholm som jag och min familj var på i helgen. Det var så mysigt och fint där! Det heter K4 Pampas och ligger vi en marina vilket som betyder att det är vid vattnet. När vi var där lös solen och det var hur fint som helst!!!

De har super god mat som jag tror passar alla. Föräter, våfflor, efterrätt och allt där i mellan. MUMS! Om du är en människa som gillar att äta och gillar det enkelt borde du verkligen gå dit.

Asså titta bara på den här solnedgången, wow så fint! Det här var precis utanför restaurangen och det var så lugn och skön stämning där. Det var fridfullt nere vid vattnet. De hade dok varit ännu bättre om det var sommar och vi satt på uteserveringen. Det hade varit drömmigt!

Här var ett av borden med mat där det serverades allt mellan skinka, grönsaker, fisk och massa mer. Jag tror nog att jag åt minst fem tallrikar när vi var där hehe.

Till efterrätt åt jag minst en av varje som fanns och dessutom åt jag en våffla med tillbehör. Jag hade sparat mig så länge till den här brunchen. Hahah jag åt ingenting innan och vi hade bord klockan 13... Snacka om att jag utnyttjade det till max.

Gillar

Kommentarer