Kan inte leva utan

- Lypsyl. Herregud så beroende jag är, det är inget skämt när jag säger att jag missbrukar lypsyl. Jag avskyr att ha torra läppar!

- Min mobil... Pinsamt men sant. Jag har min mobil i handen dygnet runt. Det spelar ingen roll om jag ska på toa eller om jag väntar på bussen. Min mobil är fast klistrad i min hand, den sitter fast! Jag har insett nu själv att det är ganska jobbigt, typ som när jag ska ta upp busskortet ur plånboken. Då är helt plötsligt händerna fulla och det blir stressigt för att jag har så mycket saker i händerna. Jag måste börja lägga bort mobilen oftare!

- Uppmärksamhet. Jag är i behov att få bli hörd, sedd och bekräftad. Jag vet inte riktigt varför det är så men jag har alltid varit så. Jag gillar att stå i centrum och få prata inför men även med människor. Me like! Jag är en social tjej :) När jag inte blir hörd eller sedd kan jag bli helt förstörd...

- Philip. Min älskade pojkvän vad hade jag gjort utan honom? Han får mig att gå på moln, jag mår som bäst och är som lyckligast när jag är med honom. Jag kan inte med ord beskriva mina känslor för den killen!

Gillar

Kommentarer

sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Men åh kul inlägg!! ❥
nouw.com/sarakarlssonsse
oliviamalm
oliviamalm ,
Visst så roligt <3
nouw.com/oliviamalm
sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Slänger en till kommentar, är det okej om jag gör ett liknande? Kramis! ❥
nouw.com/sarakarlssonsse
oliviamalm
oliviamalm ,
IdaTofsmes
IdaTofsmes,
Vilken bra inlägg. 😊 <3
nouw.com/idatofsmes
oliviamalm
oliviamalm ,
Tack Ida 😊 <3
nouw.com/oliviamalm
celinastamper
celinastamper,
Viktige ting da! 😊 Jeg er også veldig sosial, og har et oppmerksomhetsbehov som noen ganger kan bli litt vel mye 😃
nouw.com/celinastamper
oliviamalm
oliviamalm ,
Då är vi ganska lika 😊
nouw.com/oliviamalm