Lär känna mig

Innehåller affiliate-länkar

Jag har fått väldigt mycket nya läsare här på bloggen vilket som är super kul! Välkomna hit! Jag tänkte att jag ska skriva ett lära känna mig inlägg så ni får ett hum om vem jag är. Så vi kör igång direkt!

Jag heter Olivia Malm och är 21 år. Jag bor i Stockholm och har gjort det precis hela mitt liv, jag trivs väldigt bra här. Om jag skulle flytta härifrån skulle jag nog antagligen flytta utomlands. Till ett varmt land med blå himmel och sol! Kanske USA kanske Bali. Det hade faktiskt varit en dröm! Jag jobbar heltid på en förskola med barn som är 1-2 år och trivs super bra. Jag är utbildad barnskötare från gymnasiet och känner mig verkligen super uppskattad på mitt jobb! Jag jobbar också deltid med min blogg, ja jag säger att jag jobbar deltid med bloggen då jag tjänar pengar på de plus att jag lägger ner extremt mycket tid på den.

Klänning: LÄNK

Jag älskar att blogga och har gjort det så länge jag kan minnas. Jag tror att jag började ungefär 2010 men då var det bara på skoj och mest ingen seriös grej. Nu idag så älskar jag det! Fota, redigera, skriva, planera och allt som har med bloggen att göra. Om jag fick välja skulle jag vilja jobba heltid med bloggen och vara vikarie någon gång ibland på förskola.

På min fritid brukar jag gymma, äta massvis med mat, titta på serie och youtube, lyssna på musik, gå promenader, umgås med vänner, familj och pojkvän men även mycket mer. Jag är en tjej som älskar att resa, nu när Corona kom gick mitt hjärta i tusen bitar. Jag vill mer än allt bara resa och se alla världens guldkorn. Längtar tills det är "säkert" att resa igen. Det var lite kort om mig och det kanske kommer en del 2 där jag delar med mig av fler saker om vem just jag är.

Nu är min fråga till dig, varför läser du min blogg?

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,
Super kul att på lära känna dig bättre!🥰 kram
nouw.com/evelinajosefines
oliviamalm
oliviamalm ,
Roligt att du gillade det! 😊
nouw.com/oliviamalm
feliciatingberg
feliciatingberg,
Kul att läsa! Jag läser din blogg för att du uppdaterar ofta med bra inlägg varje gång. Perfekt för mig som ständigt hänger här🤩❤️
nouw.com/feliciatingberg
oliviamalm
oliviamalm ,
Åh fina du vad glad jag blir! Tack <3
nouw.com/oliviamalm