Lär känna mig

Hej fina ni! Jag har fått fler läsare här på bloggen och därför tänkte jag göra ett "lär känna mig - inlägg" vem vet mina gamla läsare kanske också får veta något som de inte visste om tidigare. Nu kör vi!

- Hur lång är du? Jag är 1,78 men går ofta i klackar och då blir jag 1,85

- Ålder? Jag är 22 och fyller 23 nästa år.

- Har du syskon? Ja, två äldre bröder.

- Favorit bok? Helt klart After böckerna, jag kan läsa de i timmar!

- Har du jobb? Ja det har jag, jag jobbar heltid på en förskola och deltid med mina sociala medier.

- Är du en serienörd? Haha ja det skulle jag verkligen säga! Jag älskar att kolla på serier, det är ju så himla mysigt. Det bästa med en serie är att den fortsätter!

- Vad spenderar du helst pengar på? Just nu spenderar jag helst pengar på inredning till min lägenhet. Jag är så taggad på att inreda min lägenhet och få i ordning på allt!!

- Gillar du att resa? Jag älskar att resa! Att få se världen och uppleva saker utomlands är det bästa jag vet. Om jag fick välja skulle jag åka bort i några månader, resa och bara leva livet. Det är en dröm jag har!

- Vem är din förebild? Självklart min familj, det är så inspirerande att se hur långt de har kommit och se hur hårt de har jobbat. Jag har alltid sett upp till dem! Men bortsett från de så skulle jag nog säga Bianca Ingrosso. Jag vet att många av er skulle skratta åt det men den kvinnan är magisk. Hon är så framgångsrik och har sånt driv! Hon inspirerar mig otroligt mycket.

- Bästa resan i ditt liv? Helt klart Grekland, Santorini det här året! Det var så magiskt där och jag är så tacksam över att vi gjorde precis allt som vi ville göra.

- Dröm yrke? Jag skulle så gärna vilja jobba heltid med min blogg men om jag ska tänka bort det skulle jag nog vilja jobba som advokat, på bank eller inom hr.

Gillar

Kommentarer