Lär känna mig

Innehåller affiliate-länkar

Vad heter du?

Olivia Malm :)

Hur gammal är du?

Jag är 21 år, alltså 99a

Vart bor du?

Jag bor i Stockholm och har gjort det hela mitt liv

Vad jobbar du med?

Jag jobbar heltid på förskola med barn som är 1-2 år. Så himla mysigt, jag älskar verkligen mitt jobb! Om ni frågar mig så skulle jag säga att jag också jobbar deltid med bloggen. Men om ni frågar någon annan kanske ni får ett annat svar hahah. Det jag menar är att jag lägger ner så otroligt mycket tid, energi och kraft på bloggen plus att jag tjänar pengar. Så det är som ett extra jobb!

Har du något husdjur?

Nej men jag har alltid viljat ha en hund. Hade varit så mysigt och härligt med en liten glädjespridare i hemmet

3 skönhetsprodukter du inte kan leva utan?

Kastanjevatten eller Tanrevel, mascara och rough

Har du några komplex?

Det är från dag till dag... Oftast så älskar jag allt med mig själv, min kropp är super fin men vissa dagar kan jag störa mig på min mage. Den är inte helt platt som den var en gång i tiden och det kan vara jobbigt. Men jag överlever!

Har du några fobier eller rädslor?

Nja... Jag gillar inte när dörrar är stängda när jag ska gå in i ett rum. Tillexempel om dörren är stängd in till badrummet och jag ska borsta tänderna. Då är jag rädd att det ska ligga någon där inne, kanske skadad eller ännu värre död. Jag avskyr döden och har super mycket respekt för de. Den här rädslan har kommit på senare år.

Vad ska du göra idag?

Sola och njuta av det fina vädret! Umgås med min familj och krama på mamma <3

1an // 2an // 3an

Vad hatar du?

Hmm, hata är ett starkt ord men jag avskyr människor som är elaka! Det är det vidrigaste jag vet, usch jag kan bli så arg och ledsen på sånt...

När var du utomlands senast och vart var du?

Åhhh vad man tog för givet att man kunde resa... Jaja jag var på Bali i november och det var underbart! Jag vill tillbaka dit varje dag!!!

Är du singel?

Nope, min pojkvän heter Philip <3

Vill du ha barn i framtiden?

Ja det vill jag! Hoppas verkligen att jag och min partner kan få barn men annars vill jag nog adoptera. Skulle kunna tänka mig att ha 2-4 stycken

Tjänar du pengar på bloggen?

Svaret på denna fråga är ja

Gillar

Kommentarer