Lättar på hjärtat

Hej fina ni! Som ni kanske har märkt så har jag varit väldigt inaktiv på både bloggen och Instagram. Jag vet inte varför det blev så eller när. Jag har känt de senaste veckorna att jag inte har något att lägga upp, jag har inget jag vill dela med mig av och jag känner att jag har tappat mitt driv. Ibland hamnar jag i sånna dippar men det har aldrig varit så starkt som det är nu. Självklart så vill jag hitta tillbaka och jag vill publicera på mina kanaler. Jag älskar det och det är därför jag har hållt på med det i så många år! Men just nu är jag lite vilsen... Jag har dessutom tappat mina rutiner i vardagen. Efter jobbet åker jag hem och lägger mig på soffan direkt, jag tränar inte och har tappat mina träningsrutiner efter att jag var förkyld för en vecka sedan och har inte riktigt "vågat" gå tillbaka till gymmet förens jag känner mig 100% frisk igen. Vilket som är okej men irriterande!

Det som är så märkligt i det hela är att sociala medier jobbar jag med på min fritid och trots det får jag sån ångest över att jag inte är aktiv. Om det var mitt heltidsjobb hade jag haft mer förståelse för hur jag känner men nu är det ju inte det. Så varför får jag ångest över en hobby? Jag känner mig dålig för att jag inte fotar content bilder, sätter mig ner och planerar, skriver inlägg och går efter min plan. Det är ju ganska självklart att om jag själv inte tar några bilder så har jag inget att lägga upp. Men jag gör inte tid för det på samma sätt nu som förut.

Som jag har skrivit i flera av mina tidigare inlägg, motivation kommer inte bara sådär. Du får motivation och känner dig motiverad och inspirerad när du bara kör på. När du krigar för något som du verkligen brinner för kommer det naturligt. Så det jag ska göra för att hitta tillbaka nu är att jag inte ska ha så högra kvar på mig själv, jag ska inte jämföra mig med andra, jag ska försöka skriva något inlägg i veckan, uppdatera min story på Instagram extra mycket de dagar jag inte lägger ut en bild och förhoppningsvis kommer det att göra så jag hittar tillbaka till mitt driv. Det jag tycker är jobbigast i detta är att se när andra lägger upp fina bilder eller fina inlägg på sina bloggar. Det är inte så att jag inte unnar de dem utan det är att jag jämför mitt content med dem och att en bild på mig var fin helt plötsligt inte blir lika fin. Hjärnspöken kallar jag det för och de ska bort!

Gillar