Life update

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er, med mig är det helt okej. Jag är väldigt trött och lite off om jag ska vara ärlig. Jag har varit det i några dagar nu och jag vet inte varför... Det kan vara för att jag inte gör något speciellt på dagarna, jag är ju fortfarande ledig och tar dagarna som det kommer, att jag börjar bli sjuk eller för att jag oftast är helt ensam hemma hela dagarna. Ja som ni märker så kan det vara precis vad som helst men jag hoppas att det försvinner snart för det är väldigt jobbigt...

Om ungefär två veckor ska jag börja jobba igen och jag tror att det kommer bli jättebra och att jag kommer må bättre då! Mitt mående brukar oftast bli 100x bättre när jag jobbar eller som förut när jag gick i skolan. Bara jag får komma hemifrån och göra något mår jag bra. Jag ska börja jobba heltid på en förskola och ni som har följt mig ett tag innan vet att jag har jobbat som vikarie på olika förskolor nu under året. Det är dags att gå upp ett steg och ta en heltidstjänst och det ska bli spännande och se hur det blir. Jag har jobbat där tidigare så helt nytt är det inte!

Borsätt från att jag ska ta en heltidstjänst nu i höst så håller jag på att fixa med lite samarbeten, i nu läget är det lite oklart om det blir av eller inte men vi får se. Skulle vara kul då det var ett tag sen jag hade ett samarbete. Jag tror att ni skulle gilla det super mycket eftersom att jag gillar deras produkter, de är så fina och användbara! Finns det något speciellt företag ni skulle vilja att jag samarbetar med?

Träningen går bra, jag kör inte lika ofta men jag tar mig ändå till gymmet! Jag har bott hemma hos P nu i två veckor och då har jag för det mesta legat på baksidan och solat hehe. Jag vet inte om jag nämnde något om de på bloggen men när jag tränar ensam så brukar för det mesta bara "mysa" på gymmet. Ni ba va, hahah med det menar jag att jag tar inte riktigt tar i och kör bara så mycket som är bekvämt för mig. Super dåligt jag vet! Det har jag ändrat på och konstigt nog så tog jag ett nytt pb i marklyft här om dagen. Jag tog 105kg och innan kunde jag knappt ta 100kg eftersom att jag "inte orkar" Hahah så det är det skärpning på de nu! Jag ska börja sätta upp fler mål inom träningen och alltid ha något att sträva efter. Vill ni ha fler tränings inlägg?

Liknande solglasögon: LÄNK / T-shirt: LÄNK / Jeans: LÄNK

Gillar