Life update

Hej fina ni! Hur mår ni? Jag mår väldigt bra men jag är så trött. Tyvärr så är jag en av de som verkligen känner av och blir lätt påverkad av att solen inte tittar fram. Det är galet att vi har haft noll soltimmar under december... Hoppas på att solen kommer fram snart så man kan få lite energi!

Förutom att jag har dåligt med energi så är det en hel del att göra på jobbet, ingen längtar mer till semester än jag! Vilket som är på fredag för min del. Jag får kämpa på några få dagar till. Det är inget speciellt som händer under min semester förutom att jag ska umgås med familjen, vänner, äta och dricka gott, fira jul och ny år, bara vara och träna.

Jag har dragit igång lite lätt med träningen och det känns så skönt! Det är något som jag mår bra av både psykiskt och fysiskt. Dock så har jag en överansträngning i benet/ryggen så jag kan inte köra fullt ut. Som tur är så blir det bättre och bättre för varje dag som går. Under min ledighet kommer det att komma ut massa roliga inlägg på bloggen. Håll utkik!

Gillar

Kommentarer

amaliev
amaliev,

Blir digg med juleferie! Fine du! 😍

nouw.com/amaliev
isvarmt
isvarmt,

Tror det är kämpigt för oss alla nu med Corona å konstig jul å mörker 😔❤️

nouw.com/isvarmt
Desireekujala
Desireekujala,

Skönt att du får lite julledigt snart så du får vila upp dig <3

nouw.com/desireekujala
ebbabrage
ebbabrage,

Fina du, du får se fram emot julledighet ❤️

nouw.com/ebbabrage
hilmak
hilmak,

Härligt med lite ledigt och kul att du kommit igång med träningen!! ❤️

nouw.com/hilmak
celinelundqvists
celinelundqvists,

Men gud jag relaterar! Jag somnar typ hela tiden pga det är så mörkt jämt, det tar kol på mig!

nouw.com/celinelundqvists
sofiahaag
sofiahaag,

Åh jag påverkas också väldigt mycket av mörkret, att bara vakna upp till att det är mörkt och grått gör inte riktigt att man bli jättetaggad...

nouw.com/sofiahaag