Life update

"Berätta mer om flytt och nytt jobb!! Hur kommer det sig att du ska flytta? Vad blir det nya jobbet? Så spännande"

Det är dags att jag svarar på frågan varför byter jag jobb och varför ska jag flytta. Jag hade tänkt att dela med mig utav det till er för länge sen men det har bara inte blivit av. Det har varit så mycket på samma gång så jag har inte haft tid att uppdatera er. Men nu så, nu ska ni få veta allt!

Vi börjar med jobb! Jag började jobba på Ica förra året i november. Det var helt klart den bästa arbetsplatsen jag hade varit på. Jag trivdes så himla bra, det var roligt, dagarna bara flög förbi och jag kände att jag hade hittat rätt. Den motivationen och de drivet som jag hade i början var sjukt! Jag strävade efter att få bli ansvarig och krigade på som en galning. Det fanns inget att klaga på! Men desto längre tiden gick och desto längre jag hade varit på Ica började jag att se olika mönster och beteenden som jag inte trivdes med. Jag har därför av många anledningar valt att gå vidare. Det drivet och motivationen som jag hade i början har jag inte längre och nu när jag har tappat de vill jag gå vidare. Jag själv tycker att det är super tråkigt att jag inte stannade där längre och det var inte alls så jag hade tänkt mig!

I början av maj ska jag börja jobba på en bank och det känns super kul och spännande! Det är något som jag aldrig tidigare har gjort och jag ser det som en rolig utmaning. Jag ska alltså tillbaka till kontorsjobb och det känns så bra för mig! Under min sjukskrivning valde jag att söka nya jobb och hade tur att hitta något så snabbt som jag gjorde.

Nu till lägenheten! Ni som har följt bloggen ett tag vet att jag flyttade in i min allra första lägenhet i början av september förra året. Det var en milstolpe för mig och den lyckan var obeskrivlig. Såklart så finns det ett "men" i detta. Jag spenderar så otroligt lite tid i min lägenhet och bor för det mesta hos L. Om jag inte är hos L är jag på jobbet. Ja ni förstår kanske då att det är dags att flytta in hos honom på heltid nu. Jag känner att det inte är värt att betala en hyra för att "bara ha en lägenhet". Det vore skillnad om jag bodde här på heltid och spenderade mer tid där. Så i början av juni ska jag hyra ut min lägenhet och jag har redan nu börjat flytta mina saker till L. Det känns så skönt!

För mig är dessa två saker väldigt stora livspelare som påverkar mig väldigt mycket. Under den senaste tiden har jag mått väldigt dåligt och haft mycket ångest. Jag har inte vetat vad jag ska göra med min lägenhet, om jag ska bo kvar eller inte, om jag ska byta jobb eller fortsätta härda ut. Det har varit mycket frågetecken från min sida och det har gjort att jag har övertänkt, fått ångest och känt mig stressad. Jag hoppas verkligen nu att jag ska landa i mig själv, nya jobbet och med flytten. Det känns iallafall redan nu mycket bättre och som om att jag kommer få en ny start!

Gillar