Life update

Hej på er! Hur mår ni? Jag känner mig lite urbalans och har gjort det ett tag. Jag vet inte riktigt vad det är men jag känner mig lite smått sjuk, trött och lite lätt illa mående hela tiden. Det känns jobbigt att det börjar bli mörkare tider, jag blir så himla lätt deppig av det. Känner ni likadant som mig? När jag går upp på morgonen är det kolsvart ute och efter klockan sex på eftermiddagen kvällen är det lika mörkt. Får ta vara på dagen när det är blå himmel och sol!!

Natten har varit skit jobbig, jag har sovit kanske fyra timmar och var helt förstörd när jag vaknade. Svullna ögon, migrän och seg i kroppen. Men ändå så krigade jag mig till skolan. Skulle ha stannat hemma känner jag nu i efterhand men gjort är gjort. Jag tog en powernap efter skolan på en timme, såå skönt! Sen gick jag en promenad och det var underbart, som ni redan vet älskar jag färgerna som hösten kommer med men gud så kallt det var. Jag fick ont i öronen och migränen kom tillbaka direkt... Som tur så är den borta nu tack och lov!

När min migrän hade lagt sig gjorde jag en gigantisk fruktsallad, la mig i sängen och tittade på youtube. Så avkopplande och skönt, me like! Btw glöm inte att det kommer ut en video imorgon på kanalen klockan 18.00! Jag har så mycket i skolan nu så jag är en aning stressad och det har alla andra märkt också. Att min stressnivå är sjukt hög. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera allt som händer men det kommer nog lägga sig snart, det är ju lov om 1 vecka!! Längtar så mycket :) Då ska jag sova, träna och äta ordentligt! Ni som har lov, vad ska ni göra? Har ni några planer?

Gillar

Kommentarer

mandasdiary
mandasdiary,
Åh fy med en sådan jobbig natt, håller så med dig om att bli deppigare av vädret 😟
nouw.com/mandasdiary
oliviamalm
oliviamalm ,
Skönt och höra att man inte är ensam om det... Skulle mer än allt behöva åka iväg någonstans
nouw.com/oliviamalm