London

Det är redan onsdag igen och det betyder bloggserie och reseinlägg! Jag hade ju så otroligt många resor inplanerade det här året som inte blev av. Ni som har följt bloggen ett tag vet om det och ni vet också att jag tycker det är så himla tråkigt... Det hade blivit ett dröm år för mig! Jag bara önskar att jag och Carolina skulle kunna åka till London nu i december. Jag vet att det är Covid pandemi och så vidare men vi lever vårt liv exakt likadant här i Sverige som vi skulle göra i London om inte bättre där. Vi i Sverige och i Stockholm gör inprincip nästan ingenting för att minska smittspridningen. I Storbritannien har de restriktioner på att man max får träffa sex personer, man måste ha munskydd när man åker kommunalt och så vidare.

Många som har dött av Covid har haft underliggande sjukdomar och anledningen till varför så många blir sjuka är för att de inte uppsöker vård. Det är inte konstigt att många dör då... Det ända som skulle vara skillnaden mellan att vara i Sverige eller ett annat land skulle vara att det kan bli en lockdown. Vilket som skulle göra att vi fastnar där. Tanken med att att få åka på en weekend resan är att komma iväg, tänka på annat, shoppa och bara vara. Jag vill inte att det alltid ska handla om Covid, känns så tråkigt och negativt... Tänk om pandemin fortsätter och pågår i flera år. Ska vi då sluta leva vårt liv? Ska alla företag gå i konkurs? Ska alla hotell stänga ner? Ska man låsa in sig själv? Hur långt ska de gå? Hur länge ska vi vänta?

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Undrar just hur länge dom tänkt att vi ska vänta. Förstår om man stänger ner tillfälligt om antalet sjuka ökar jättemycket, men annars får man försöka vara realistisk. Ska vi ha ett liv efter pandemin utan hotell och flygbolag och med enorm arbetslöshet då jobben som är beroende av turism inte längre finns? Nej jag tänker avvakta lite men sedan förhoppningsvis åka på min andra utlandsresa i år.

nouw.com/jossustravelpics
oliviamalm
oliviamalm ,

Jag håller helt med dig och jag tycker det är en så himla svår fråga... Jag vill också resa!

nouw.com/oliviamalm
sofiahaag
sofiahaag,

Såå sugen på att åka till London!! Shoppa, äta gott, strosa runt, fota och gå på musikal! Men vill vänta tills allt är över <3

nouw.com/sofiahaag
oliviamalm
oliviamalm ,

Samma här!! 😊

nouw.com/oliviamalm