Looking forward

Onsdag 13/3

Jag och min älskade pojkvän ska på dejt för att fira att vi har varit tillsammans i 1 år och 3 månader. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men jag tror att det lutar åt en mysig middag och sen vet jag inte vad som händer efteråt. Det ska iallafall bli kul att umgås med honom eftersom att han åker bor i några dagar.

Fredag 15/3

Tro det eller ej men jag ska på introduktions möte med högsta chefen på ett företag och vi ska prata om jag ska börja jobba där eller inte. Jag är så taggad på att skaffa jobb och hoppas verkligen att det går bra! Håll tummarna för mig <3

Måndag 18/3

Hahah mycket saker som händer typ samma vecka men jag ska åka till Romme med några klasskompisar, det ska bli jätteroligt och jag funderar på om jag ska vlogga då eller inte. Skulle ni vilja se en heldag i Romme? Oavsett vad ni säger kommer jag säkert att vlogga hehe.

Torsdag 18/4

Studentskiva!!! Jag behöver nog inte säga mer än så :) Ska passa på att fira mig själv då också, jag fyller ju nämligen år 5 dagar efteråt.

Tisdag 23/4

Jag fyller 20 år!! Kan ni fatta, 20 år det är ju helt galet vad snabbt tiden går! Som det ser ut just nu ska vi fira mig helgen innan och då blir det lunch eller middag tillsammans med släkten. Det ska bli så mysigt!

Fredag 26/4 & Tisdag 30/4

Mösspåtagning dagsfest i stan och mösspåtagning i skolan, wow vad jag ser framemot det! Det ska bli så kul och jag är så nervös hihi. Desto mer jag pratar om studenten desto mer nervös blir jag!!

Onsdag 5/6

JAG TAR STUDENTEN!!! Wow äntligen är det dags, det ska bli underbart att äntligen få sluta skolan och starta livet på riktigt!

Fredag 12/7

P och jag åker till Italien i en vecka <333 Det är vår första utomlandsresa tillsammans och det ska bli fantastiskt. Åhh längtar!

Ser du framemot något? Dela gärna med dig :)

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
Åh så mycket kul! Gattis till er och till dig! 20 är ju en stor siffra!
Lycka till med jobbet! Kram<3
nouw.com/fridaochtove
oliviamalm
oliviamalm ,
Ja, åh tack! Har du något att se fram emot? 😊
nouw.com/oliviamalm
FridaochTove
FridaochTove,
Hmm, ja skidsemester om två veckor och Cypern v.34 är nog de stora sakerna
nouw.com/fridaochtove
Ida - foto & häst,
Men så roliga saker att se framemot!! Studenten är underbar! :'D
idanilssonphoto.se
oliviamalm
oliviamalm ,
Jag längtar ihjäl mig till studenten! Har du något att se fram emot? 😊
nouw.com/oliviamalm